Kurt Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: komisar byl bych tam už také ale jak vidíš 2800 příspěvků jsem smazal.:rokerJinak ti blahopřeji No jo, taky bych mohl mohl být milionář, kdybych neutratil všechno, co vydělám. Citovat
Bohouš Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 jo a mimochodem Vendulka (Aka) tuhle něco řikala o top ten tabulce......kde to jako je ???? Nebo, že by si vedla svojí vlastní statistiku ???? :o Citovat
Kurt Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: Bohouš jo a mimochodem Vendulka (Aka) tuhle něco řikala o top ten tabulce......kde to jako je ???? Nebo, že by si vedla svojí vlastní statistiku ???? :o Možná tohle: http://www.peugeot-club.com/forum/misc.php?action=list&order=postnum&desc=desc Citovat
Bohouš Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 he he he jsem před předsedou a super administratorem :D:D Citovat
Oliver Riedel Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Třeba se k tomu taky jednou prokecám:super Citovat
Kurt Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: Bohouš he he he jsem před předsedou a super administratorem :D:D Na to stačí dvakrát kliknout. he he he Citovat
John Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Bohouš he he he jsem před předsedou a super administratorem :D:D Na to stačí dvakrát kliknout. he he he Tak tak hlavně ten počet přízpěvků nic neřiká... není problém napsat klidně denně 100přízpěvků o ničem..... Citovat
Kurt Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: lexa Když nerozumím, tak nerozumím.:mad: Čemupak nerozumíš? Nestyď se a klidně se zeptej! Citovat
aka Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 bobo, tos to fakt za celou tu dobu nikdy neobjevil? Citovat
Kurt Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: aka bobo, tos to fakt za celou tu dobu nikdy neobjevil? Nemá čas hledat blbosti, musí psát příspěvky, aby se udržel před předsedou a super adminem. Citovat
aka Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka bobo, tos to fakt za celou tu dobu nikdy neobjevil? Nemá čas hledat blbosti, musí psát příspěvky, aby se udržel před předsedou a super adminem. aha!!!! takze bych ted mela nasekat milion prispevku zcela beze smyslu a treba bych ho dohnala?:D Citovat
lexa Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: lexa Když nerozumím, tak nerozumím.:mad: Čemupak nerozumíš? Nestyď se a klidně se zeptej! Nepotřebuju se ptát, když se nemůžu(nesmím) ani vyjádřit.:papa 2 aka: Jak říkal dědek v Mrazíkovi: UŽ MLČÍM!:papa Citovat
vector Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka bobo, tos to fakt za celou tu dobu nikdy neobjevil? Nemá čas hledat blbosti, musí psát příspěvky, aby se udržel před předsedou a super adminem. aha!!!! takze bych ted mela nasekat milion prispevku zcela beze smyslu a treba bych ho dohnala?:D Aha, tak takhe tu berete ty příspěvky. Citovat
OK406 Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Teď se stalo toto fórum mým domovem, tak to abych změnil bydliště v OP:myslim:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 Kurt - je mi to jasný a raději tě nebudu dráždit John - jj máš recht, ale ke 100 příspěvkům za den jsem se nikdy ještě ani nepřiblížil Aka - no fakt ne, kdyť já sem neumím ani vkládat obrázky atd..... Citovat
Dundee Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 Původně zaslal: OK406 Teď se stalo toto fórum mým domovem, tak to abych změnil bydliště v OP:myslim:D:D:D:D:D:D:D:D Toho jsem si všiml až o dost později (asi při 1045), takže jsem ani nemohl oslavit stěhování po roce a čtvrt od toho posledního :D :D Citovat
Kurt Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 Původně zaslal: OK406 Teď se stalo toto fórum mým domovem, tak to abych změnil bydliště v OP:myslim:D:D:D:D:D:D:D:D A nezapomeň do 30 dnů oznámit změnu bydliště své zdravotní pojišťovně! Citovat
Netopýrka Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 je zajimavy, jak se na premene Ferryho na inventar dokazou prispevkove prizivit i polodrbny aka a Kurt :P:P:P:P se musite vic snazit, :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.