Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

konfiguracne CD-ROM


Feri

Recommended Posts

Zdravim,

nemate nahodou niekto konfiguracne CD-ROM k RT3 na 307-ku, resp neviete, kde by som nasiel image? Vcera som si kupil jednu jazdenu 307-ku aj s RT3, ale bohuzial chybalo k tomu konfiguracne (setup) CD, a bez toho sa neda zmenit jazyk systemu. Som si ho rovno objednal v servise (auto som kupoval od dealera), ale pride az o tyzden, no a neviem, ako vydrzim este tyzden s francuzstinou :myslim:D

Vdaka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš zajem tak ti ho muzu poslat na email nebo ti ho dám někam do uschovy.Image má asi 70 MB.Je to poslední verze 5.5D pro vozy s CAN-VAN sběrnicí (307 do cca květen 2005).Pro vozy s CAN-CAN je to verze 6.6 (od kveten 2005) a tu bohužel nemám.Když se registruješ na http://www.eurovan2.com tak v sekci DOWNLOAD jsou image a můžeš si stáhnout jakou potřebuješ.Nejdříve si zjisti jakou verzi v RT3 máš vůbec nahranou.Postup je na http://www.schadde.com/eurovan/index.php?page=links〈=de

Při náhrávání konfigurace vyndej SIM kartu z RT3 a nech celou dobu nastartovaný motor( aby auto nepřešlo do ECO modu).Během aktualizace na vyšší verzi si RT3 asi 2x vysune a zasune konfig. CD. Nevyndavej ho proto ručně !!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vdaka moc za odpoved a ochotu, presne tak nejak som to spravil v noci (az na tu SIM kartu, tu som tam nechal), kedze medzicasom som nasiel na inom fore, ze ten update image je vlastne aj konfiguracne CD...

Ale co je zaujimave, uz tam bola verzia 6.62, to znamena, ze uz je tam CAN-CAN?? Auto je 307 pred faceliftom, uvedena do prevadzky 24.5.2005... Len teraz neviem, ci sa mam tesit, alebo CAN je este horsie, ako VAN? Snad nie ;)

takze som upgrade-ol RT3 s verziou z eurovanu, to bola 6.63 a teraz uz mam konecne anglictinu ;)

Konecne viem, co to na mna hovori pri zapnuti zapalovania, nieco ohladom carburant-u ;) Teda tusil som, ze to bude nizka hladina paliva, ale teraz je to hned jasnejsie...

Co ma este trapi, nikde som nenasiel v nastaveniach aktivaciu AUX vstupu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komunikace CAN-CAN by měla být spolehlivější.CAN využívá i SKODA,WV,AUDI a mnoho jiných,peugeot 407,Citroen C4 ji má také.Tvoje 307 je tedy ta přelomová těsně před faceliftem.Máš výhodu ,protože podle mě se už nová verze softwaru pro RT3 CAN-VAN nebude vyvýjet.Možná ještě vyjde opravená 5.52 jak se píše na webu.U verze RT3 CAN-CAN tedy vývoj ještě nějaký čas bude.Vstup AUX si musíš nechat aktivovat v servise.Nevím kolik to stojí, já to musím také podstoupit.Jaké máš mapy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak som to spravne pochopil, tak to mam peugeot-a pred faceliftom (ktora sa mi dokonca paci viac!! ten novy design, tie hmlovky a mriezka chladica su teda nic moc) ale s elektronikou uz asi z noveho peugeot-a? To by bolo celkom fajn ;)

Mapy mam francuzsko a nemecko, to my dodali k autu, obsahuju aj hlavne tahy v europe...

pytal som sa na cenu mapy pre nasu oblast, vraj 10tisic Sk, co sa mi zda teda moc, ked skoro za tu istu cenu mam nove pda s gps a s igo pre europu, co ma ovela lepsie pokrytie.

Mapa od peugeot-a ma pre slovensko len hlavne tahy, a vraj Bratislava je celkom slusne pokryta. Potom je to lepsie smerom na zapad, teda spominali rakusko.

Ty mas ake mapy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám CD s EAST EUROPE a je tam ČR,Slovensko,Madarsko a Slovinsko na 1 CD.Bohužel je to jen rok 2005-2006 Second Edition.Ale brzy už budou stažené mapy pro rok 2007 (Francie,Italie,Spanelsko a Portugalsko a Německo).Zatím jsem nenašel novou mapu pro ČR a Slovensko.Už je také v prodeji mapa Chorvatska,Bulharska,Litvy,Rumunska a Recka.CD se dá jednoduše zkopírovat,ale musí se zvolit kvalitní medium a vypalovat co nejmenší rychlostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...