Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tři mrtvý, k tomu svoboda a řidičák ... moc dobrý zákony!!!


Pietro

Recommended Posts

Zdary všem. Tak jsem včera zaslech o tom šmejdovi, co u nás v Plzni porazil a zabil v opilosti ty lidi na zastávce. Nejdřív dostane 8 let (což je podle mě málo za tři lidský životy), pak ho ještě osvobodí!!! a dají mu řidičák zpátky!!! (od května), a? klidně jezdí dál. Zůstává mi rozum stát nad kvalitou našich zákonů a našich soudců. On je v podstatě vrah, páč sedl do auta v opilosti vědomě, zabije tři lidi a ještě takhle dopadne. To samý je kausa Opočenský, i když trochu z jinýho ranku. Joo máme skvělý zákony, moooc skvělý!!!:mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musel bej vozralej jako prase. Nechapu, jak mohl trefit ten ostruvek, kdyz rovnej pruh pred krizovatkou je bliz k chodniku a pak se to rozsiruje dokonce do dvou rovnych pruhu. To, ze se netrefil na dvou pruzich, mezi chodnik a ostruvek, svedci o tom, ze musel bud usnout nebo byl tak na sracky, ze sotva videl na sterace:mad:

Nechapu, jak takovyho magora muzou vubec pustit na svobodu, natoz ho nechat znovu ridit:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jooo to jsou naše skvělý zákony a soudci, kteří „dřou” až se z nich kouří a proto chtějí přidat. A co na to na to naši zákonodárci ... mlčí !!!

Jináč zdravim kolegu. Jestli to nejni tajný na jakej obor grafiky a designu se specializuješ, to Voštíkovo fáro je skvělý. V jakým softíku produkuješ (pokud to nejni tajný:-) Zdary

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni to vubec tajny :D

Zacinal jsem jako grafik v DTP (tiskoviny) a ted delam hlavne web design a Corporate image pro spolecnost ZOOM International.

Pracuju ve Photoshopu, sazbu delam v QuarkXPress a pro weby pouzivam HomeSite. Jinak na ostatni veci Illustrator (nebo Corel)

Obcas i komplet balik od Macromedia (Flash, FreeHand)

Vse legalne zakoupene :P

Jinak puvodne jsem z Plzne a jezdim tam kazdy weekend za mamkou, tak muzem nekdy zajit do putiky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje vlastni skusenosti: Otec si to takle jednou po ranu /za tmy/ slape na nadrazi. Jde po leve strane /neni magor jako ja/ a sviti si baterkou /narozdil ode mne vi, ze ridici jsou prasata/. Najednou za sebou slysi prijizdet auto, ale co prece jde po druhe strane, presto radeji jeste vic ustoupi na krajnici. Jediny co si uz pamatuje je jak lezi v prikopu a auto ma na zadech. Ten magor tvrdil, ze se mu otvreli dvere u spolujezdce a kdyz je zaviral tak strhnul volant a auto do protismeru. Byl ozralej a papiry uz mu taky sebrali.

Zaver: Dam vam otazku jak myslite, ze to dopadlo???

Radeji vam rovnou odpovim: Otec odesel do predcasneho duchodu /delal masinfiru, a po te nehode ma neco s nohou, takze nemel volbu/. No a ten parchant si opravil skudku a vesle si jezdi dal /samozrejmne bez soudu i pez papiru/. Jediny co ho predemnou zachranilo, bylo to, ze ma deti.

No a pak mi tu zkuste vypravet o pravnim statu :mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už sem to tady kdysi psal, ale onehdá sem picnul auto ze zadu. Byla to moje chyba, ale ta kráva při předjíděcím manévru (cyklista) Dupla na plno na brzdu (300m na horyzontu se oběvilo auto a ten její slepičí mozek usoudil, že kolistu nestihne předjet) a já ji na?uk. Nic moc. Světlo, nárazník, baubna. To? vše co se mi stalo a o ní ani nemluvě. Potud docela v pohodě. A teď považte. Po 1 a1/2 měsíci mi volaj ze Svitav benga (odtamtud byla), že je ta kravka v nemocnici a že má poškozenou páteř a míchu (po nehodě tam pobíhala jako čiloučká srnka). Po velkejch známostech sem vybruslil s podmínkou ( vypadalo to na $422 a trvalý následky) Později sem do toho začal š?ourat a zjistilo se, že měla problémy s páteří už dávno dřív a chtěla se jen zahojit. Měla přepisovaný záznamy v lékařský kartě. Jasná levota. A co myslíte, změnilo se něco? Velký hovno! U paní Mackové se to tak nějak přešlo a já mám záznam furt. Takže výtej v klubu Hicsi... Rozhodně nijak neobhajuju ty vyníky o kterých se tu píše. Naopak. Chlast a bezohlednost za volantem sou stejně nebezpečný jako 5ti letý dítě za kniplem 747.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, je to s právním státem pěkně na pr.el, tyhle věci rozhodně normálním lidem přidaj na „pozitivní” náladě nebo jak to Klaus pořád povídal.

To Destiny: Jestli to dobře odhaduju, pustil ses na volnou nohu.

Sázím teď tak půl roku v InDesignu, přijde mi přeci jen lepší a „kamarádštější” než Quark, v kterým jsem dělal před tím, i když na Quark jsem nezanevřel. Jináč jsem začínal s Corelem 3. Jsem spíš na tiskařinu, k web designu jsem se zatím nedostal. Měj se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Stefan. On by teoreticky běhat neměl a kdyby se k tomu měli \"fyzicky\" vyjádřit rodiny těch zabitejch lidí, tak by už ani nedejchal, ale co kurva furt všichni chceme? Vždy? žijem v Čechách!!! Někdy mám pocit, že už jen tahle skutečnost mnoha lidem stačí, aby si o nás udělali vastní obrázek. Už nemaj sílu ani chu? to zkoušet. Prostě Češi. Asi sem to přepísk, ale takhle nějak to cejtim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, vazte slova! Ze tu par lidi kurvi republiku, proto neprestanu byt hrdy na to ze jsem Cech! Pokud se vam neco na tomhle zasranym systemu nelibi, nestaci si tu je ztezovat, ale chce to taky neco s tim zacit delat, ne? Takze pokud mate pocit, ze se stydite za to ze jste Cesi, doporucuji vam se z teto republiky odstehovat a zmenit obcanstvi :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sepp: nejvetsi kreteni jsou prave ti zamindrakovani blbecci, co zijou v zahranici (rozumej emigranti), v CH jsem jich uz par desitek potkal a bez vyjimky to byli strasne zamindrakovani a zli chudaci. Jediny vysvetleni me npd ze my uz je taky nechceme a Svycar je taky nikdy neprijmuli za svoje, takze tihle lidi jsou vlastne bez domova.

A nedivte se, vsude ve svete je to stejny jako tady, tim ze se clovek prestehuje na \"zapad\" vubec nic nevyresi a v mych ocich bude srab, pokud se nekomu neco nelibi, tak mame prece demokracii, zalozte si nejakou pol. stranu nebo do nejake vstupte a zmente si zakony podle vaseho nejlepsiho mineni a citeni, nadavani na forech doopravdy nic nevyresi, akorat budete cim dal tim vic nasrani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O jak mi mluvis z duse, clovece. Taky jsem pojal podezreni, ze emigrovali jen ti co nemeli silu a odvahu vzdorovat. Asi jsem moc velky idealista a nacionalista /neplete si to s nacismem/, ale jsem Cech a svou zemi mam opravdu rad.

To ALL:

A pokud vazne verite, ze tam venku je to snazsi, prosim mate moznost jit to zkusit. Ale na chleba se musi vsude vydelavat stejne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste takovej dodatek, jestli si myslite ze je to na zapade lepsi a lidi jsou poctivejsi, tak dam jeden priklad. Vsichni asi znate firmu Swissair, ktera zkrachovala diky vytunelovani (to je ale hnusny slovo) vrcholnym managementem, ale protoze meli tak sikovne udelany smlouvy tak si hezky odkraceli se zlatejma padakama o jakejch se nam ani nesni (vrcholovej manager si prisel asi na 5000000 CHF) a v tuhle dobu jsem si uvedomil, ze je to vsude ve svete stejny jako u nas, z cehoz jsem byl ponekud zklamanej¨.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Sepp: Nikdo netvrdí, že by se tady těžko vydělával chleba (ikdyž zrovna idylka to taky není), ale jen mě výsostně sere tahle byrokracie, úplatnost, vychcanost a levoty, který sou tady vydět na každým kroku. To je to s čím tady člověk musí bojovat a za co se musí stydět. Pár odvážluvců se našlo a podívej jak dopadli (Kasl). Nehodlám odsud nikam zdrhat, ale nerad bojuju s větrnejma mlýnama. Celý je to navázaný na příklad nepotrestání evidentní viny. Za co sakra stojí národ, kterej platí soudce, kteří rozhodují tak, že člověka, kterej zabije tři lidi ani nepotestají? Vím, že tady žije celá řada slušnejch a poctivejch lidí, ale je jich furt málo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...