Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nejakym zpusobem se manzelce seklo cd v prehravaci (oreginal jak cd :( tak i radio ;)), ale bohuzel uz nejde vyndat, pri pokusu o vysunuti, pouze cvaka nprazdno, nemate nekdo stim zkusenosti jak ho dostat ven resp. nebo jak vymontovat ten cd prehravac (rozebrat snad uz pujde)

Odesláno

Pockej - ja myslel, ze to bude jisteny, jako je treba CDromka v pocitaci, ze tam bude nekde takovy to tlacitko, ktery se stiskne treba jehlou (jako reset) :myslim Jestli to tam neni, tak to teda soudruzi z Francie udelali velkou chybu ...

Odesláno

Asi mi neuveris, ale dnes po prichode z prace som sa dozvedel, ze sa nam stratilo jedno DVD a nasa dvojrocna dcera nam tvrdila, ze ho dala do prehravaca. Ale bonbonik na tom bol ten, ze v prehravaci nic nehrkalo a prehravalo dalsie DVD bez problemov. Tak po dalsich uisteniach nasej dcery som DVD rozobral a skutocne tam bolo akymsi zazracnym sposobom zasunute DVD ponad mechaniku :aut:myslim...

Mno ale do radia v aute to snad ponad mechaniku nepojde :D. Skusil by som ten reset button, ako spominal Neon...ak toto nepomoze tak skutocne vela stastia pri rozoberani.

Co s tym vlastne Tvoja manzelka vystrajala? :myslim:myslim:aut

Odesláno

Zrovna o vikendu jsem si vzal domu radio (SONY CDXcosi), ze ho vycistim. Kdyz jsem ho na stole kuchnul, tak jsem zjistil , ze jsem pred odpojenim zapomel vyndat CD. Bojoval jsem s tim asi hodinu a cedo ven nedostal.

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

Zrovna o vikendu jsem si vzal domu radio (SONY CDXcosi), ze ho vycistim. Kdyz jsem ho na stole kuchnul, tak jsem zjistil , ze jsem pred odpojenim zapomel vyndat CD. Bojoval jsem s tim asi hodinu a cedo ven nedostal.

Tak zdovna SONKA to CDX-L xxx tam má ten \"reset\" čudlik ...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

to jooo, ale kdyz nemas napajeni, tak ho moc neuzijes

Odesláno

to jooo, ale kdyz nemas napajeni, tak ho moc neuzijes

Hmm - to je asi fakt ... :nevim

Odesláno

hmm, nejak nevim jak to radio vyndat, a nexci za tom moc rvat :( jde mi vyndat akorat display od radia :( pak tam je jeste klimatizace a pak samotne radio, nemate nekdo nejaky postup ?

Odesláno

tak uz sem ho vyndal, kompletne rozzebral, protoze jsem se musel dostat na mechaniku, je tam nejaky poskozeny podavaci mechanismus, takze shnim klidne i poskozene oreginal radio do peugeota 406 (s cd)

[upravil dne lampa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...