Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo ve své 406-ce loketní opěrku? Ve svém předchozím voze FIAT Tempra jsem jí měl a teď ji docela postrádám. Pokusil bych se jí sehnat na vrakovišti, ale netuším jak moc náročná je potom montáž. Je tam nějaká příprava?

Odesláno

Mám loketní opěrku origo a je to supr. Samostatně každé sedadlo (manželka ji odklopuje ),takže každý má možnost volby :)

Odesláno

Ale to máš novější model 406. U starších modelů to není. Tam máš loketní opěrku ve středu mezi sedaly a je tvarovaná a přizpůsobená na ruční brzdu.

Odesláno

No já opěrku nemám ,ale kámoš má tu samou 406ku jako já a má tam opěrku origo.

Je tvarovaná jak říkáš,ale taky je vyklápěcí a v tý odklápěcí půlce jsou takový kolečka

na odkládání nápojů.Ale možná je to domontovaný později z novějšího modelu ,to nevim.

Má taky r.v. 96.

Odesláno
Původně zaslal: Spartakus

Je tvarovaná jak říkáš,ale taky je vyklápěcí a v tý odklápěcí půlce jsou takový kolečka

na odkládání nápojů.Ale možná je to domontovaný později z novějšího modelu ,to nevim.

Má taky r.v. 96.

Já jsem si ji tam sám dodělával. Ale Komisar ji taky nemá špatnou. Viděl jsem ji osobně a je to pěkně udělané:super:super:super

Odesláno

Pokud budeš chtít originál loketní opěrku na 406, tak zkus se zeptat na vrakovištích a nebo dej \"Hledání\" a určitě něco najdeš. Řešilo se to tady a i se o tom psalo např. zde:www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=158#pid195218

Odesláno

nemas tu operku moc vzadu!stejne kdyz radis tak musis dat ruku z operky ne?to je asi vec nazoru,ja ji mam daleko bliz takze ruku skoro nesundam!je to fakt vyborna vec!!!

Odesláno
Původně zaslal: Ladman

stále nevím, jak je to s tou montáží. Je tam nějaká příprava (myslím na originál opěrku)?

Příprava není. Opěrka dáš do odkladací prohlubně, jak máš na středu. Tu tam vložíš, vyvrtáš dvě díry a dvěma dlouhými šrouby (měli by být součástí opěrky) ji přišroubuješ.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Ladman

stále nevím, jak je to s tou montáží. Je tam nějaká příprava (myslím na originál opěrku)?

Příprava není. Opěrka dáš do odkladací prohlubně, jak máš na středu. Tu tam vložíš, vyvrtáš dvě díry a dvěma dlouhými šrouby (měli by být součástí opěrky) ji přišroubuješ.

díky za info

Odesláno

ještě technická poznámka. Je loketní opěrka stejná u staršího i u nového modelu nebo má každý model úplně jinou? Jak zde někdo uváděl, model s koženým čalouněním má loketní opěrky dvě, každou zvlášť pro každé sedadlo. Auto v kůži bohužel nemám, ale přesto bych rád věděl jak to vůbec je. Nerad bych na vrakovišti koupil něco, co nebude pak pasovat.

Odesláno

Zdravím, příznivce pohodlné jízdy s loketkou:) myslím, že už se to tu někde řešilo...to proto se zapojuju, na www.autotuning.cz nebo tak nějak (určitě přes vyhledávání najdete správnou www adresu) nabízejí loketní operku od Kamei - celé černá, horní víko je celé v kůži, pasuje super a slouží super, nemusím vůbec sundavat kuru dolu, jen když potřebuju na rádio:) Sice ta cena byla kolem 2 700 Kč, ale nemá chybu...přichytává se na 4 šroubky do středového panelu. Vypadá hezky, pěkně zapadne do celého auta...

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: lukáš.t

ve svém p mám originální opěrky:papa:papa

jo máš ale novější typ auta tady se mluví o autech co ji nemá starýho modelu HDI se dělali od roku asi 99 a výš:myslim:myslim

mám to samý auto co ty, akorát nový model, r. v. 2000 a opěrky tam nejsou.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Spartakus

Má taky r.v. 96.

Já jsem si ji tam sám dodělával. Ale Komisar ji taky nemá špatnou. Viděl jsem ji osobně a je to pěkně udělané:super:super:super

Sevas,

to OK406:

môžeš odfotiť detail tých šróbov ako si to tam uchytil. :myslim

Bolo by to celkom fajn pozrieť ako to vyzerá.

Díky vopred.

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...