Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

trubky diesel


rudolf

Recommended Posts

AJZ? Co to je? :-). A8A..., XUD7T, XUD7TE, ale AJZ? Jo ty seš určitě odborník která ta dosedací plocha je akutní aby to nekapalo, je náká možnost to spravit šmirglpapírem nebo se mám na to vysrat. Tečeto mezi šroubem a trubkou a to sem na to předtím vůbec nesahal už sem to měl venku pětkrát brousím a je to nahovno. :-(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A z jakýho je to auta nebo typ motoru XUD...? To AJZ je teda základní typ a na tom může být navěšeno cokoli :-(. No to sem trošku přehnal, ale každopádně se to podle toho blbě hledá.

Tak už sem to našel AJZ je 405 1.8TD XUD7TE/TEY. Těď ještě jestli to pude nabastlit na A8B a jestli se to tam celý vleze.

[Editován dne 8/7/03 rudolf]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty motory maj stejnej základ. Teď jde o to, jestli majm stejnou hlavu, a tvar sacích kanálů - a tedy i záměnné sací potrubí, které taky potřebuješ. Až bude chvilka, podívám se do katalogu...

Jinak mám ještě ještě jeden celý motor 1,8TD, a ten je myslím A8B - musím se podívat. Ale ten zas potřebuju zachovat celý, takže bych případně potřeboval navalit to tvoje původní sací potrubí. Hele, podívám se na to, a pak pokecáme, OK?

Je na tebe kdyžtak nějaký tel.?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Telefon sem doplnil. Motory by sme zkompletovali, přece si to sací nedám na poličku. No eště je tu další problém má ten motor vývěvu s řemenici nebo tu novější? Já mám s řemenicí a vývěva je chycená na sacím tak jestli to tam na to má díry. Ještě k těm trubkám, nepustil by si jednu. Já to sháněl na vrakáčích a měli jen kompletní motory a s toho mi to nedaj, páč za tu stovku se jim to nevyplatí. Nová sada 2200,-. Neoriginálního výrobce sem nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vývěvu řešit nemusíš, držáky maj snad všechny sání, a i kdyby ne, mám tu držák, co se chytá na převodovku. Hele, ty v tom nemáš servo?

Jo, rouru ti kdyžtak nějakou nechám. Rozhazoval jsem na kousky dva motory (z toho jeden omylem), tak mi tu něco zbylo... Akorát, příští tejden nejsem, tak doufám, že na to extra nespěcháš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trubky sem právě sehnal, dokonce dvě (hamoun). Až budu mít cestu do Práglu tak se ozvu, že bych si to přišel omrknout. Zatím se měj a dík.

PS: Zkus je oddělat, dávám tomu půl roku :-). Jo já že mě vždycky něco zůstane po opravě a ono to k něčemu nakonec je:-).

[Editován dne 9/7/03 rudolf]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...