Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu.Stále mi svítí brzdový světla, nevím možná jsem prošlápl policajta, když jsem po výměně brzdového posilovače zkoušel brzdy.Problém je, že ho nemůžu najít.Hledal jsem ho kolem brzdového pedálu, ale marně.:myslim

Kde ho prosím najdu.

Díky za odpověď:super

Odesláno

ten policajt je co?

mám podobný problém, akorát mi to nesvítí pořád, ale občas se rožnou. pomůže na to když vytáhnu nohou brzdový pedál více nahoru.

závadu u sebe vidím v nastavení brzdového spínače.

u tebe bych to viděl buď na brzdový spínač přímo u brzd. pedálu a nebo to máš někde zkratované

Odesláno

Mě to blblo přímo ve světle.. jak je ten kryt takovej odchlíplej, tak se zanáší bordelem a vodou a solí .. a co na mě vybaflo, ani nechtějte vědět ...

Odesláno

Původně zaslal: zoby

ten policajt je co?

mám podobný problém, akorát mi to nesvítí pořád, ale občas se rožnou. pomůže na to když vytáhnu nohou brzdový pedál více nahoru.

závadu u sebe vidím v nastavení brzdového spínače.

u tebe bych to viděl buď na brzdový spínač přímo u brzd. pedálu a nebo to máš někde zkratované:myslim

[upravil dne 9/1/07 Šimsa]

Odesláno

Ten brzdový spínač by měl být jakoby na cestě mezi volantem a tím pedálem, prostě shora útočí na ten pedál.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Ten brzdový spínač by měl být jakoby na cestě mezi volantem a tím pedálem, prostě shora útočí na ten pedál.

tak tak, já jsem musel sundat spodní plast z palubky abych se k němu dostal

Odesláno

Je tam dobre schovany za volantom, ked si lahnes na podlahu na chrbat, hlavu co najblizsie k pedalom, uvidis ho. Prave minuly tyzden som sa s nim trapi, lebo mi neskoro zapinali brzdove svetla, az ked som silno slapol na pedal. Vyzeralo to, ze je na zavite, ale zavit to nebol, bolo ho treba nasilu potlacit o jeden zubok dovnutra do interieru, aby bol dalej od pedalu a skor zopol. Pri brzdeni v meste som sa bal, ze ma niekto zozadu naberie, uz sa nebojim :D

Odesláno

já ten spínač mám na závitě, respektive závit je na spínači a jsou na něm 2 matky a těma se to nastavuje.

mezi matkama je lech na kterém to drží.

Odesláno

Tak dneska se mi podařilo najít ten brzdový spínač:aut

Problém v tom že mi to stále svítilo byl takový, že po výměně brzdoveho posilovače, byl brzdový pedál asi 1mm od spínače.Prostě na něj nedosáhl.

Ale ten přístup k němu to je hotový neštěstí:roll Nedovedu si představit, že by byl vypadlý konektor, jak mi někdo říkal, že je to pravděpodobné. Jak bych ho konečkama prstů nasazoval!!

Takhle stačilo zmáčknout brzdu a zatlačit ho kousek ven a po povolení ho brzda zamáčkla na svoji úroveň.

Takže díky vám všem za rady:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...