Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové jsem tu nový ana můj dotaz z 30.12. jste mi poradili. 406ku nemám moc dlouho, ale problémů dost. Namám moc času, abych byl tady na foru moc často. Moc vám za rady díky a snad ty moje trable brzy probereme. Dík a čau.

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Od toho jsme tu abychom poradili,je nás tu hodně tak se vždy nějak domluvíme.Jsme přeci dobrá parta:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Tak tak, kde by jsme jinak byli, jeden za všechny a všichni za jednoho:D :papa:super:super:super
Odesláno
Původně zaslal: koník

Pánové jsem tu nový ana můj dotaz z 30.12. jste mi poradili. 406ku nemám moc dlouho, ale problémů dost. Namám moc času, abych byl tady na foru moc často. Moc vám za rady díky a snad ty moje trable brzy probereme. Dík a čau.

A nezapomínej na hledání! Někdy tam najdeš odpověď dřív než ti někdo odpoví! :papa

Odesláno

JJ a taky bacha občas na \"domoradily\" typu všechno vím, všechno znám ... je to tak i nikdy jinak ... taky tu občas někdo radí hlouposti:nevim

ale koníku - opravdu hezká to slova pochvaly - za tu dobu, co jsem na PC jsem ještě neviděl, aby někdo založil thread přímo s poděkováním ... :papa

Odesláno

Hurvajz: JJ vidíš to ... to jsem ani nepostřehl :D ale ty jsi neměl název vlákna přímo \"Poděkování\":P:D Vláken nový člen a pod tu máme dost. Ale i tak Tě tu mezi námi taky opožděně vítám :papa:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Hurvajz: JJ vidíš to ... to jsem ani nepostřehl :D ale ty jsi neměl název vlákna přímo \"Poděkování\":P:D Vláken nový člen a pod tu máme dost. Ale i tak Tě tu mezi námi taky opožděně vítám :papa:D:D

No to je pravda s tím názvem, a už mě vítat nemusíš:D:D:D:D:D Je tu pohoda, a vo tom to je;)
  • O 7 let později...
Odesláno

Nechci zakládat nové vlákno, a tak napíší do tohoto příspěvku své poděkování členovi Roman 1173, který my zaslal tlačítko k DO k mojí 406. Ani žádné náklady s tím spojené nechtěl uhradit. Tlačítko už je v DO a spokojenost. Ještě jednou mu touto cestou děkuji za ochotu a rychlost.:papa:potlesk:potlesk:potlesk

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Rád bych touto cestou poděkoval členovi Roky za jeho pomoc a rady ohledně navigace Nokia C7, kdy jsem včera pozdě v noci musel jet delší cestu a bez navigace by to nešlo.

• O 1 měsíc později...
Guest servisman
Odesláno

Chci poděkovat členu HonzaZ za zaslání schéma a tím pak i soběže se mi zadařilo opraviti jednu 406 ,u které byly vytržený kabely od klávesnice. Opravovalo se to jedné člence zde z klubu ,ale nějak nemá čas jsem choditi. Byl jen nepatrný problé,na schématu bylo jen 11 káblíků  ve skutečnosti bylo 13,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...