Pe.Tr Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr počitam že z Prahy pojede kolona peugeotu v patek, ale v kolik? aspon jestli dopo nebo odppo ,at si to mohu zařidit v praci. Pe.Tře - zatím neplaš, z Prahy určitě kolona potáhne (běžně se odjíždí kolem 17 hodiny z Průhonic), vše se bude určitě řešit včas. dik , ja jen jestli rano či odpo , to mi stači .plaším ,jsem v tomhle panna. Citovat
vix Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 13.7 říkáte ... hmm, že bych si vzal volno ? Citovat
Vvitty Odesláno 27. červen 2007 Odesláno 27. červen 2007 2Netopyrka: jojo, bude se Ti libit hihi Citovat
aka Odesláno 27. červen 2007 Odesláno 27. červen 2007 hele, nemystifikuj, neni tak ruzovej! Leni, je na fotkach ze srazu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. červen 2007 Odesláno 27. červen 2007 Tak se na vás těším, pokud mi neumře Lev tak dorazím:papa Konečně to uvidím na vlastní voči:D Garfield: Mužu vzít jednu nebo dvě basy piva "G" , teda pokud s tím není nějakej problem v místě. Tak tě případně nenechám uschnout;) [upravil dne 28/6/07 Radek Hurvajz] Citovat
Garfield Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 No, bod G, to já rád... Ještě se ale zkusím zeptat Trundíka, jestli by šlo z nového nájemce dostat, co bude točit. Točený je totiž točený... A jak by se provozovatel tvářil, kdybychom tam měli své lahváče? Nevím, ale jako nouzová varianta mi to nepřijde jako špatný nápad. Škoda, že na Šebetov nejede nikdo od Budějic - rád bych totiž už konečně ochutnal toho slavného Pardála, ale tady v Praze je to bez šance. Dneska jsem s Trundíkem zkoušel řešit, jak se asi šebetovský provozovatel bude tvářit, až si Garfield v pátek kvíčerou hodí na jeho oheň pár svých dřevěnouhelných briket a na ně přivezenou naloženou krkovičku. Bez minimálně půl kila flákoty totiž kocour v pátek neusne, guláš nejí a pochybuje, že něco takového jako grilovaná krkovička nebo jinej pořádnej kus masa bude na jídeláku. Trundík si nebyl jistej, a že prej v případě ošklivého zacházení ze strany provozovatele se s tím masem budu muset vnutit k Trundíkovu strécovi na zahradu... Tak uvidím, rozhodně maso naložím a doufám, že ho nebudu pak žvejkat syrový. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Původně zaslal: Garfield No, bod G, to já rád... Ještě se ale zkusím zeptat Trundíka, jestli by šlo z nového nájemce dostat, co bude točit. Točený je totiž točený... A jak by se provozovatel tvářil, kdybychom tam měli své lahváče? Nevím, ale jako nouzová varianta mi to nepřijde jako špatný nápad. Škoda, že na Šebetov nejede nikdo od Budějic - rád bych totiž už konečně ochutnal toho slavného Pardála, ale tady v Praze je to bez šance. Dneska jsem s Trundíkem zkoušel řešit, jak se asi šebetovský provozovatel bude tvářit, až si Garfield v pátek kvíčerou hodí na jeho oheň pár svých dřevěnouhelných briket a na ně přivezenou naloženou krkovičku. Bez minimálně půl kila flákoty totiž kocour v pátek neusne, guláš nejí a pochybuje, že něco takového jako grilovaná krkovička nebo jinej pořádnej kus masa bude na jídeláku. Trundík si nebyl jistej, a že prej v případě ošklivého zacházení ze strany provozovatele se s tím masem budu muset vnutit k Trundíkovu strécovi na zahradu... Tak uvidím, rozhodně maso naložím a doufám, že ho nebudu pak žvejkat syrový. No právě proto jak by se mohl tvářit provozovatel jsem podotkl jestli s tím není v místě problem, jinak já jsem na pivo taky vybíravej, leda zkusit uhnout prrovozovatele aby pro nás toho "G" jeden soudek pořídil:aut Jinak co se týká masiska tak to přežiju s guláškem, ten mužu a prasátko samozřejmě taky:) Citovat
Medvěd Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Myslím, že je to hlavně potřeba dohodnout s majitelem - tzn. že bude o Vašem přání informován a třeba Vám aspoň ty lahváče koupí, každopádně jsem proti tomu, aby si tam každý vezl sám, co mu chutná - to by se nám pak mohlo zpětně docela vymstít. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 Původně zaslal: Medvěd Myslím, že je to hlavně potřeba dohodnout s majitelem - tzn. že bude o Vašem přání informován a třeba Vám aspoň ty lahváče koupí, každopádně jsem proti tomu, aby si tam každý vezl sám, co mu chutná - to by se nám pak mohlo zpětně docela vymstít. Jasnačka;) Citovat
Vvitty Odesláno 30. červen 2007 Odesláno 30. červen 2007 nebylo by mozne s majitelem dohodnout zmenu topceneho piva na neco pitelneho? aby vzal treba dva sudy od G nebo tak.... ciste pro nas, pivarske firmy mu to jiste radi dodaji... Kocoure, nechces nalozit rovnou kilo? My budeme mit urcite taky straaasny hlad Citovat
Garfield Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Původně zaslal: Vvitty nebylo by mozne s majitelem dohodnout zmenu topceneho piva na neco pitelneho? aby vzal treba dva sudy od G nebo tak.... ciste pro nas, pivarske firmy mu to jiste radi dodaji... Kocoure, nechces nalozit rovnou kilo? My budeme mit urcite taky straaasny hlad Tak jo, zítra začnu do Trundíka šťourat, abychom měli nějakou slušnou předběžnou dohodu s provozovatelem. Medvěd má pravdu v tom, že musíme opatrně našlapovat, protože Šebetov je super a fakt o něj nechceme přijít. Na druhou stranu hra na hostinského a hosta musí být hratelná - tj. provozovatel by nám měl do určité míry vyjít vstříc. Takže teď to bude o seznamování s novým provozovatelem a o komunikaci a jaké mantinely si vymezíme, takové je budeme mít i pro příští roky. "Stréc" taky neměl nic proti tomu, že jsme baštili své šebetovské hermouše, protože na druhou stranu jsme mu jako hostinskému vydělat dali. A o to jde, oboustranná spokojenost. Takže já v každém případě nakládám krkovičku, a to cca 3 kila (včera jsem byl koupit 8 kilo, ale zbytek mezitím sežeru). Od té doby co já chudinka nejím nic s obsahem mouky (tj. ani běžné laciné uzeniny co se podávají v hospodách), tak mám velkou spotřebu čistého masa, nemůžu za to... Takže Vvittty a jeho mlsný jazýček je v pátek 13. na krkovičku samozřejmě welcome, naprosto vážně. A v sobotu nám hostinský připraví prasátko, mňaaam! [upravil dne 1/7/07 Garfield] Citovat
Vvitty Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 oooo Garfielde ty jsi zlaticko v kolik mame doject do kempu? abysme neco neprosvihnuli takovy slib pekne propeceneho, lec stavnateho kusu flakoty, mnam mnam ad vztahy s provozovatelem - samozrejme je nutne aby z nas mel rozumny prijem, tim bude spokojeny a my snad diky tomu taky doufam, ze na sobotu a nedeli bude mit pripravenou kofolu nebo takovou tu oranzovou/zlutou/cervenou ci jakou limonadu v dostatecnem mnozstvi, toho vypiju urcite vic nez piva no a vecir takovej gambacek, chmmm, pripadne svijanske nebo neco z Humpolce... bych si nechal libit Citovat
aka Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 ja jsem taky vvittyho mlsny jazycek.... ale v nejhorsim budu jen smutne koukat Citovat
Vvitty Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 hieroglyfika: ty tam budes taky? jsem myslel ze jsi stale jeste urazena? Citovat
aka Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 nedrazdi hada bosou nohou....natoz odhalenym krkem :-* Citovat
Vvitty Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 hieroglyfika: ty nejsi had, ale upirka prece. uz to nepij Citovat
aka Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 JA NEJSEM UPIRKA!!! dolso k chybe pri prenosu informace! Citovat
Garfield Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 A je to. Další vlákno se zvrhlo v milenecké pošťuchování Vvittyho s Akou..... Citovat
Vvitty Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 2garfield: ale vydrzelo docela dlouho, ne? navrhuji dat vendy zakaz prispivat mimo pokec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.