Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Pe.Tr

počitam že z Prahy pojede kolona peugeotu v patek, ale v kolik? aspon jestli dopo nebo odppo ,at si to mohu zařidit v praci.

Pe.Tře - zatím neplaš, z Prahy určitě kolona potáhne (běžně se odjíždí kolem 17 hodiny z Průhonic), vše se bude určitě řešit včas.

dik , ja jen jestli rano či odpo , to mi stači .plaším ,jsem v tomhle panna.:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se na vás těším, pokud mi neumře Lev tak dorazím:papa

Konečně to uvidím na vlastní voči:D

Garfield: Mužu vzít jednu nebo dvě basy piva "G" , teda pokud s tím není nějakej problem v místě. Tak tě případně nenechám uschnout;)

[upravil dne 28/6/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

No, bod G, to já rád... Ještě se ale zkusím zeptat Trundíka, jestli by šlo z nového nájemce dostat, co bude točit. Točený je totiž točený...

A jak by se provozovatel tvářil, kdybychom tam měli své lahváče? Nevím, ale jako nouzová varianta mi to nepřijde jako špatný nápad. Škoda, že na Šebetov nejede nikdo od Budějic - rád bych totiž už konečně ochutnal toho slavného Pardála, ale tady v Praze je to bez šance.

Dneska jsem s Trundíkem zkoušel řešit, jak se asi šebetovský provozovatel bude tvářit, až si Garfield v pátek kvíčerou hodí na jeho oheň pár svých dřevěnouhelných briket a na ně přivezenou naloženou krkovičku. Bez minimálně půl kila flákoty totiž kocour v pátek neusne, guláš nejí a pochybuje, že něco takového jako grilovaná krkovička nebo jinej pořádnej kus masa bude na jídeláku. Trundík si nebyl jistej, a že prej v případě ošklivého zacházení ze strany provozovatele se s tím masem budu muset vnutit k Trundíkovu strécovi na zahradu... Tak uvidím, rozhodně maso naložím a doufám, že ho nebudu pak žvejkat syrový.

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

No, bod G, to já rád... Ještě se ale zkusím zeptat Trundíka, jestli by šlo z nového nájemce dostat, co bude točit. Točený je totiž točený...

A jak by se provozovatel tvářil, kdybychom tam měli své lahváče? Nevím, ale jako nouzová varianta mi to nepřijde jako špatný nápad. Škoda, že na Šebetov nejede nikdo od Budějic - rád bych totiž už konečně ochutnal toho slavného Pardála, ale tady v Praze je to bez šance.

Dneska jsem s Trundíkem zkoušel řešit, jak se asi šebetovský provozovatel bude tvářit, až si Garfield v pátek kvíčerou hodí na jeho oheň pár svých dřevěnouhelných briket a na ně přivezenou naloženou krkovičku. Bez minimálně půl kila flákoty totiž kocour v pátek neusne, guláš nejí a pochybuje, že něco takového jako grilovaná krkovička nebo jinej pořádnej kus masa bude na jídeláku. Trundík si nebyl jistej, a že prej v případě ošklivého zacházení ze strany provozovatele se s tím masem budu muset vnutit k Trundíkovu strécovi na zahradu... Tak uvidím, rozhodně maso naložím a doufám, že ho nebudu pak žvejkat syrový.

No právě proto jak by se mohl tvářit provozovatel jsem podotkl jestli s tím není v místě problem, jinak já jsem na pivo taky vybíravej, leda zkusit uhnout prrovozovatele aby pro nás toho "G" jeden soudek pořídil:aut

Jinak co se týká masiska tak to přežiju s guláškem, ten mužu a prasátko samozřejmě taky:)

Odesláno

Myslím, že je to hlavně potřeba dohodnout s majitelem - tzn. že bude o Vašem přání informován a třeba Vám aspoň ty lahváče koupí, každopádně jsem proti tomu, aby si tam každý vezl sám, co mu chutná - to by se nám pak mohlo zpětně docela vymstít.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Myslím, že je to hlavně potřeba dohodnout s majitelem - tzn. že bude o Vašem přání informován a třeba Vám aspoň ty lahváče koupí, každopádně jsem proti tomu, aby si tam každý vezl sám, co mu chutná - to by se nám pak mohlo zpětně docela vymstít.

Jasnačka;)
Odesláno

nebylo by mozne s majitelem dohodnout zmenu topceneho piva na neco pitelneho? aby vzal treba dva sudy od G nebo tak.... ciste pro nas, pivarske firmy mu to jiste radi dodaji...

Kocoure, nechces nalozit rovnou kilo? My budeme mit urcite taky straaasny hlad :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

nebylo by mozne s majitelem dohodnout zmenu topceneho piva na neco pitelneho? aby vzal treba dva sudy od G nebo tak.... ciste pro nas, pivarske firmy mu to jiste radi dodaji...

Kocoure, nechces nalozit rovnou kilo? My budeme mit urcite taky straaasny hlad :D

Tak jo, zítra začnu do Trundíka šťourat, abychom měli nějakou slušnou předběžnou dohodu s provozovatelem. Medvěd má pravdu v tom, že musíme opatrně našlapovat, protože Šebetov je super a fakt o něj nechceme přijít. Na druhou stranu hra na hostinského a hosta musí být hratelná - tj. provozovatel by nám měl do určité míry vyjít vstříc. Takže teď to bude o seznamování s novým provozovatelem a o komunikaci a jaké mantinely si vymezíme, takové je budeme mít i pro příští roky. "Stréc" taky neměl nic proti tomu, že jsme baštili své šebetovské hermouše, protože na druhou stranu jsme mu jako hostinskému vydělat dali. A o to jde, oboustranná spokojenost.

Takže já v každém případě nakládám krkovičku, a to cca 3 kila (včera jsem byl koupit 8 kilo, ale zbytek mezitím sežeru). Od té doby co já chudinka nejím nic s obsahem mouky (tj. ani běžné laciné uzeniny co se podávají v hospodách), tak mám velkou spotřebu čistého masa, nemůžu za to... Takže Vvittty a jeho mlsný jazýček je v pátek 13. na krkovičku samozřejmě welcome, naprosto vážně. :papa A v sobotu nám hostinský připraví prasátko, mňaaam!

[upravil dne 1/7/07 Garfield]

Odesláno

oooo Garfielde ty jsi zlaticko :) v kolik mame doject do kempu? abysme neco neprosvihnuli :) takovy slib pekne propeceneho, lec stavnateho kusu flakoty, mnam mnam :)

ad vztahy s provozovatelem - samozrejme je nutne aby z nas mel rozumny prijem, tim bude spokojeny a my snad diky tomu taky :)

doufam, ze na sobotu a nedeli bude mit pripravenou kofolu nebo takovou tu oranzovou/zlutou/cervenou ci jakou limonadu v dostatecnem mnozstvi, toho vypiju urcite vic nez piva :D no a vecir takovej gambacek, chmmm, pripadne svijanske nebo neco z Humpolce... bych si nechal libit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...