Guest Tomáš1 Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 Chtěl bych optat co všechno prověří diagnostika na mém 405 Mi16 r.v 91? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hics Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 Pokud nemáš nějakýho exota auto, tak se to příliš neliší auto od auta v daný kategorii. Tzn. Funkci lambda sond, snímačů teplot, otáček a tlaku, funkci váhy vzduchu, vstřiků, plynovýho pedálu a možná nějaký kravinky ohledně elektroinstalace, ale víc bych toho nečekal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomáš1 Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 Je to exot a jakej:D nene je to normální Mi16 evropská verze bez klima což mě štve ale na druhou stranu nemůže se mi podělat a mít nefunkční klima tak to by mě točilo ještě více. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impact Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 Napsán autorem Tomáš1 Je to exot a jakej:D nene je to normální Mi16 evropská verze bez klima což mě štve ale na druhou stranu nemůže se mi podělat a mít nefunkční klima tak to by mě točilo ještě více. Můžu potvrdit, že ta nefunkčni klima nasere. Ale když se to konečně podaří opravit, tak to stojí za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 Bohužel klima nejede a nepojede. Nesů prašule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myslikovjan Posted July 14, 2003 Share Posted July 14, 2003 není peniz, není láska :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts