mahon Posted June 11, 2002 Share Posted June 11, 2002 Chtel bych vymenit prevodovy olej, srouby jsem nasel, je nejaky hacek nebo neco na co bych si mel dat pozor? Nebo se to proste vypusti a zase naleje? (P205 1.1 TU1M junior) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 11, 2002 Share Posted June 11, 2002 Muzes to klidne jen vypusti a zase pak nony nalit :-). Pzor si dej akorat na mnozstvi oleje - jednou jsem se nachal nachytat, ze tam petri jen 1 litr, ale je to BLBOST - patri tam litry 2 (podle prirucky k pezotikum 205 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahon Posted June 12, 2002 Author Share Posted June 12, 2002 Vcera jsem volal do Peugeotu a chlapek mi rekl ze olej u prevodovek byva dozivotni vysoce viskozni, mam to vyzuelne zkontrolovat a kdyz bude peknej pruhlednej tak je to v poradku, jen mozna bude potreba dolit. Tak jsem to udelal a olej byl jak Lukana :-)a ani nepotreboval dolit, to me moc potesilo jelikoz se o Peugeotech rika ze jim unikaji provozni kapaliny. Kazdopadne dik za radu, az ho budu nekdy menit, uz se nebudu tak blbe ptat. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts