Kurt Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 Původně zaslal: Blizzard koukam na to porad ale zadny auto jsem zatim nezahlid :D:D Musíš rozostřit oči a dívat se na to z různých vzdáleností - ideální je sedět přímo proti monitoru a přibližovat a oddalovat hlavu. Taky jsem to tak dělal! :cool: Citovat
Blizzard Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Blizzard koukam na to porad ale zadny auto jsem zatim nezahlid :D:D Musíš rozostřit oči a dívat se na to z různých vzdáleností - ideální je sedět přímo proti monitoru a přibližovat a oddalovat hlavu. Taky jsem to tak dělal! :cool: a no jooo , nejakej flek tam je.... ale takovej nevyraznej... rek bych ze puvodni zamer fotografa je pozadí toho objektu co stoji v popredi :-D:D Citovat
aka Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 kluci, ja si myslela, ze s mejma dioptriema vidim docela mizerne....ale jak to tak ctu, mozna byste meli navstivit lekare..... Citovat
Blizzard Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 teda myslim si ze by PAN lekar rek ze to je naprosto normalni:P:P Citovat
Blizzard Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 nevim... treba ze to tam zna a ze tam byli na foceni:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.