Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

startovanie 306tky


5y5tem

Recommended Posts

zdravim chcel by som sa spytat mam problem z startovanim v zime ked klesne teplota pod nulu...je to 1.4benzin r 99 combi...robi to to ze nastaruje to a hned to zhasne...musim stupit na plyn a zvysit mu sam otacky cca na 1500 a drzat to az pokym nezhasne diagnostyka motora potom to uz drzi a nezhasne...tak prosim poradte co s tym moze byt....doteraz to nerobilo az tuto zimu to zacalo....vopred dakujem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mýho auta 306 5dv 1.8 8V pomáhá, když nejdřív sepnu klíček do 3-tí polohy (aby se seplo čerpadlo benzínu) počkám 3 sekundy a pak teprve nastartuju. :mrk Zkus to možná to pomůže. Ale radši ať ti odpoví nekdo zkušenější :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau hele na toto tema by ti mohlo pomoci si dat hledat a tam napsat treba kolisani otacek atd. tam se mluvi hodne o techto problemech jako pri startu to chcipne, pri rozjezdu atd.

Jenom jeste startovani poloha klicku na 3 pockas az ti zhasnou vsechny kontrolky motoru, airbag, bocni airbag, abs! Zustane svitit jen velka stopka, potom nastartujes stopka zhasne a melo vy to bejt v cajku, pokud ne tak se jeste zeptat jestli ti treba nekolisaj otacky nebo auto pri rozjezdu neskube, muze to byt i klapka na privod vzducu k motoru nebo krokovy moturek u ni. Ale jak rikam zkus dat hledat urco tam najdes odpoved:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jogin diky za odpoved :)) lenze mne kontrolka diagnostiky motora zhasina az po nastartovani motora cca take 2-3 sekundu potom zhasne...inak je tam meneni vzduchovy filter a nove sviecky...a ako som spominal doteraz to nerobilo takze neviem co s tym vazne moze byt...a s tym cakanim je to tak ze pockam az pokym nezhasne cerpadlo a startujem az potom...ale aj tak vazne diky pozrem nieco :))...inak auto potom ide uplne v pohode motor netrha rovnomerny zvuk...len s tym startom pri minusovych teplotach je probl :((

[upravil dne 28.12.2006 5y5tem]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus se optat spis v servisu, ty motory se davaly nejen do 306 ... ;)

2jogin: co treba cist, model i motor a rv tam je hned v prvnim prispevku... a mereni tlaku oleje tam urcite nema.

kontrolky zhasinaji postupne od sepnuti klicku do treti polohy, tak jak probiha test jednotlivych jednotek. vzhledem k tomu, ze sviti diagnostika, je pravdepodobne ze vyhodnotila nejakou chybu a ze by se ta chyba dala vycist a treba neco napovi... ale nez nekam pojedes, zeptej se jeste v rubrice servis tady na foru, at nevyhodis zbytecne 600,- ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...