Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Řazení - spojka


vojtasbrno

Recommended Posts

Mam takovej problem, zatim o nic hroznyho nejde,ale rad bych vedel, o co jde.

Mam 406 2.0HDi,80kW,r.v. 2000

Docela spatne, nekdy na nekolikatej pokus mi jde radit zpatecka (hlavne teda kdyz uz je motor vypnutej, pri zapnutym spis jen s odporem ale vetsinou napoprve). Zajimalo by me, cim to je.

Ted sem jeste zjistil ze mi mozna trochu prokluzuje spojka,aspon myslim...vcera sem jel asi 90 na 5ku a dupnul sem na to, rychlost i otacky sly nahoru ale pak na chvilku otacky vylitly asi o 300 a zpet, no jako kdybych lehce prislapl spojku a zas pustil.

Takze me zajima jestli tyhle veci muzou souviset? a pokud ne, tak jestli kvuli tomu prokluzu je potreba cela spojkova sada nebo jen urcitej dil.

Diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Vvitty

zpatecka nema synchronizaci, takze tam obcas nejde... stejny problem ma 306, 309, Escort, a jiste spousta jinych aut. staci zaradit jiny stupen, tim se pootoci kolecka a pak jde v pohode... to bych neresil.

kokso to so teda nevedel ze spiatocka na 406 nema synchrony :myslim lebo mam tiez podobny problem na mojej 2002r ze aj pri nastartovanom motore mi nejde niekedy zaradit spiatocka...ale jedna vec mi nejde do hlavy ze take nove auto a nema synchrony??? :o ale este lepsie je ze mal som predtym 406 ale 1995r a tam som nemal nikdy taketo problemi s radenim spiatocky ale celkovo isli prevody na starej 406 omnoho lahsie ako na tejto 2002 neviete nahodou cim by to mohlo byt??? :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: vix

synchrony na zpátečku se nedávají (ony totiž něco stojí) a auto by to jenom prodražilo. Hezky zastavit a zařadit zpětný kvalt.

dobre synchrony sa mozno nedavaju na lacne auta v inych kategoriach ale nie v autach ktore staly okolo melona nie??? a este jedna vec vobec by ma to netrapilo keby to slo zaradit len ked uz stojim(lebo radim spiatocku len ked stojim) ale prave naopak prave vtedy ked uz uplne stojim tak to niekedy vobec nejde zaradit a skor zaradim spiatocku ked sa este trochu pohybujem!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...