Brunok Odesláno 19. prosinec 2006 Odesláno 19. prosinec 2006 nefunguje mi kľakson a neviem kde M? poistku. Pod palubovkou s? vsetky dobre a kostra je na nom dobrá nem?m plus. A este mi nesvieti podsvietenie na kúreni ako to rozobrať M?m starý model. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. prosinec 2006 Odesláno 19. prosinec 2006 Pojistka je pod palubkou,je to F15 (15 A)................ Citovat
Pája Rybišár Odesláno 19. prosinec 2006 Odesláno 19. prosinec 2006 PS: a zkoušel jsi činost houkačky?? Citovat
Supersonic Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Zdravím tě, rozebrat topení, teda vyndat jeho přední panel není až zase tak složité, jen je třeba najít všechny šrouby které to drží, ale je to tak špatně vymyšlené, že jeden šroub drží třeba tři díly zároveň, takže to vyndáš skoro stejně celé Ale pak už to problém není, jsou tam malé žárovky v umělohmotných paticích které se vyndávají otočením o 90°! Rozhodně bych to ale zkontroloval, než to dáš zpět. A jenom taková malá rada, bacha na hodiny, mě se podařilo zlámat dráty a šla ven celá koncovka:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.