Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jiskření u motoru


ulio

Recommended Posts

Ahoj lidičky chtěl bych se Vás zeptat jestli nevíte co je příčinou jiskreni z tohoto mista na jeden železnej držák (kostra) kousek vedle? Popřípadě co je ta plastová krabička a k čemu slouží ???Je to peugeot 306/99 1,6i

[upravil dne 12.12.06 ulio]

post-0-14109595087841_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Dundee

Probíjí ti ta rampa na svíčkách, jede ti to auto normálně? Tou krabičkou myslíš to v červenym rámečku nebo tu malou kostku mezi rampou a tím držákem?

No auto jede normalne jen nekdy a nekdy se to jako by dusi a kdyz drzim plyn na stejny poloze tak to vzdicky vyrazi a pak se to zase pridusi a porad dokola pridusi jede... a jiskri to s ty podlouhli krabicky v tom cervenym krouzku na tu kostru v tom zelenym krouzku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Lubko

Možno by stálo za to pozrieť do tej rampy. Ak ti prebíja cez plast na takú vzdialenosť, potom je zrejme chyba v ceste vysokého napätia na sviečku. Možno je to iba banalita a ušetríš pekný peniaz.

Súhlasím s tebou, dá sa to rozobrať? A potom vnútri pozrieť kde je prerazené tienenie. Veď tá krabica musí byť tienená, poprípade vo vnútri nejaké káble. Ak je v tom indučka tak potom je tam niekde prieraz tienenia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myšlenky na opravu považuji za příliš optimistické (to je diplomacie, že?),

prostě myslím, že pokud jsou tam již vytvořeny vypálené černé cestičky, tak je to v ...

Raději zkus sehnat z vrakoviště jinou rampu, anebo kup novou - asi 3000 CZK.

Neriskuj, že tě to nechá stát někde v noci a dešti.

Pokud chceš šetřit, tak to zabal do nějakého plastu, silného igelitu, anebo tam vlož zábranu z polyetylénu (zkus i PET láhev) - ale to je jen nouzové řešení.

[upravil dne 12.12.2006 P607Olda]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomhle případě nedoporučuju cokoliv v tý rampě opravovat, přeci jen tam jde dost šťávy a tim zásahem by se mohlo stát, že se dostaví jev naprosto opačný, než je odstranění jiskření... Ono hořící benzínový auto je hezký pouze za asistence hasičů, který na něm něco demonstrujou, jinak nee. Pokud ta nová rampa stojí kolem 3000,-, jak psal Olda, koupil bych jí (nebo ev. ten vrakáč- vyzkoušet).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za odpovedi,tak jsem to dneska vyndal a zjistil jsem ze tam nejni nic ohoreleho ani propaleneho i jsem to trochu zkousel rozebrat ale sundal jsem z toho nez takovou plastovou krytku jak je na fotce ta zezhora a pod ti byly takovy dva mali plisky ktery to objimaj smerem dolu a pod nima taky nic nebylo prijde mi ze to ani rozebrat nejde... ten den co jsem sem daval tenhle prispevek tak jsem vydel to jiskreni a od te doby se to jiskreni uz neopakovalo a jede to uplne normalne tak nevim jestli je pricina zdrovna v ty rampe jestli to nejni nejaka jina vada...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...