striker Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Ahoj chlapy uz sem tento dotaz zkousel v \" servisu \" nikdo se nechytnul tak zkusim jeste tady... Nevite nekdo jak poznam ze sou pruziny z 405 Mi ? Maji nejake cislo nebo tak ? za kazdou radu budu vdecny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Určitě budou mít nějaký číslo a měly by bejt odlišený barvou, zkus se podívat tady: http://www.stuartmcguire.co.uk/pug [upravil dne 12/12/2006 Dundee] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Tam sem prave jukal a z toho nejsem moc chytrej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Tak jedině podle barev, zkusit mrknout na pár ostatních 405tek a zeptat se Mi-čkařů (John, Bohouš...), jakou barvu mají jejich pružiny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 no já bych řekl, že všechny pružiny budou klasicky černé - v mém případě spíš už trochu orezlé :mrk;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Původně zaslal: Bohouš no já bych řekl, že všechny pružiny budou klasicky černé - v mém případě spíš už trochu orezlé :mrk;) Což o to, černý a orezlý budou, jen by na nich měly bejt barevný značky (na mejch jsou žlutý). Nevýhodou tohohle zjišťování je, že se musí pružina dostatečně očistit.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Pokud mě pamět neklame tak na mičko jsou tlumiče s červenýma proužkama ale musel bych se podívat,až budu mít auto někdy zase na heveru.... :myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Nejdražší je originál Pug tahle pružina: ref. č.: 5002 78; proužky: 3 RED AND 1 BLUE , OR 1 RED AND 2 BLUE Z toho bych usuzoval, že by mohla být na Mi [upravil dne 13/12/2006 Dundee] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 nop ja sem zase nekde nasel ze by to mely bejt barvy : modra + bila + cervena nebo pry 3 zelene + zluta tak sem z toho uplne magor pac me prijde, ze je to moc meke ( srovnavam s 309 gti ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 No já nevim, ale 3*červená+1*modrá nebo 1*červená+2*modrá se mi zdá jako docela solidní tvrdost (pokud beru červenou jako nejtvrdší- tuning. pružiny). Hlavně 309 byla od počátku vyvíjena v trochu jiném duchu, než 405. 309 byly sportovněji laděný a spíš pro mladší lidi, kdežto 405 byla svym způsobem vedena jako reprezentativnější model značky a 605 už byla jako menší limoška a vlajková loď... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 jop ja beru, ze 405 je brana uz jako vic reprezentativni.. ale zase kdyz si to srovnam tak 309 gti byl vlastne takovej sportovnejsi model .. a Micko taky ... Bohousiii tys mel preci 205 gti cko a ted mas micko jak ti to prijde s tou tvrdosti atd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Co se týká tvrdosti tak 309 je o něco málo tvrdší alespoň co si pamatuju u GTI,a měl jsem jednu dobu možnost porovnat. A pokud ti to příjde měkký tak si tam pořid tvrdší pružiny... ale přijdeš o to pohodlí co to nabízí. :papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Striker - já měl GTI snížený o 4cm a HR pružiny, takže to byl těžkej kostitřas. Quatro mám teď určitě měkčejšejší a nestěžuju si, navíc ta 4kolka drží v zatáčkách stopu i s měkčím podvozkem :roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 nop tak to vypada, ze to asi nebudu resit ) je pravda, ze je to pohodlnejsi svezeni .. stopu drzi jen na dalnici pri tech 190 se necitim jako ridic ale jako pilot ) a vybiram kazdou turbolenci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts