Pája Rybišár Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Ahoj lidičky,nemá někdo doma poruce tohle schéma??Jsem z toho dost zoufalej auto neustále sedí na dorazech a ja nevím co stím,kam vedou všeci ty kabely a jak ten system vůbec funguje....:nevim Díky:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 mam jen nejaky obrazky: http://www.mi16x4.info/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=54 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Díky za každou radu:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Tak jsem dneska prišel na zásadní věc proč se to nezvedá,od spinačky(myslim že to je-vede to z kabiny a má tam jít kladnej pol)nejde vubec šťáva,proto když zmáčknu to nouzovy tlačítko tak to nic nedělalo.Zkusil jsem tam přívíst + a jak to panečku svihalo;) Kluci nevíte nahodou kam vede(myslim zapojením) ten silnej šedej kabel co se dá rozpojit(je to samostatnej černej konektor..)???? a ještě dotaz k míčkařum X4- k čemu je ten volnej dvoupinovej konektor vedle toho spinače světlé vyšky..??? Předem všem vřele děkuji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts