Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Jak nejlépe pečovat o kůži v autě???

@re

Recommended Posts

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak nejlépe pečovat o kožené sedačky, volant a další kožené věci v autě. Já už vyzkoušel tři různé přípravky třech firem a nic moc. Zkoušel jsem pěnu, jemný roztok, sprej. Vždy kůže vybledne a vypadá jak neoštřená :(

Musí se kůže při impregnaci nějak nahřívat?:myslim

Chci, aby moje vypadalo pořád ALL INCLUSIVE ;)

Prosím poraďte... :super

Měl jsem podobnej problém, jako Ty. Pokud máš kůži ještě v nějakým slušným stavu, což asi vzhledem k Tvýmu mlaďoučkýmu kupéčku máš, tak by Ti měl stačit Elaskon. Je to vosk v kapalný podobě, prodávaj ho v některejch drogeriích. Nahřeje se v horký vodě a pak se vtírá a leští.

Pak existujou různý vosky, který koupíš v každý prodejně koženejch kabátů. Je to vlastně to samý, akorát že v pevný formě. Mě osobně přijde ta tekutina lepší.

Původně zaslal: Vertex

Měl jsem podobnej problém, jako Ty. Pokud máš kůži ještě v nějakým slušným stavu, což asi vzhledem k Tvýmu mlaďoučkýmu kupéčku máš, tak by Ti měl stačit Elaskon. Je to vosk v kapalný podobě, prodávaj ho v některejch drogeriích. Nahřeje se v horký vodě a pak se vtírá a leští.

Pak existujou různý vosky, který koupíš v každý prodejně koženejch kabátů. Je to vlastně to samý, akorát že v pevný formě. Mě osobně přijde ta tekutina lepší.

ano, kůže je ještě v dobrém stavu - nepopraskaná... Proto bych ji rád tak zachoval...

Zkusím ten Elaskon... Díky :super

Takže kůže nemusí být nahřátá při aplikaci vosku?

[upravil dne 10/12/2006 @re]

Ne, kůže nahřátá bejt nemusí. Samožřejmě se to dělá ale jinak v létě při normálních teplotách a jinak v zimě. Něco do sebe to určitě má. Asi bude nej, když budeš mít auto po nějaký jízdě vyhřátý, vlítnout na to s elaksonem.

Pokud jsou ty sedačky ok, je elaskon super

Původně zaslal: Vertex

Ne, kůže nahřátá bejt nemusí. Samožřejmě se to dělá ale jinak v létě při normálních teplotách a jinak v zimě. Něco do sebe to určitě má. Asi bude nej, když budeš mít auto po nějaký jízdě vyhřátý, vlítnout na to s elaksonem.

Pokud jsou ty sedačky ok, je elaskon super

Díky za rady... testnu to př.víkend... teda pokud Elaskon seženu ;)

v prace mame na kuzi Max Brill od Mafry. Mozna se prodava i v mensim mnozstvi nez 25litrovy kanystr :D Vypada to ajko mliko

Pak jeste jeden pripravek,a le ten nepouizvam, On ten Maxx brill je docela gut, na cernou kuzi obzvlast, pekne je potom leskla a zakonzervovana

dodatek, vsechnio co tady popisutjete, jsem na kuzi zkousel, ale ten Mafracky sajrajt se osvedcil nejlip...

me muzete verit, v tomhle jsem profik ;)

[upravil dne 10/12/06 Marlin]

Původně zaslal: Marlin

v prace mame na kuzi Max Brill od Mafry. Mozna se prodava i v mensim mnozstvi nez 25litrovy kanystr :D Vypada to ajko mliko

Pak jeste jeden pripravek,a le ten nepouizvam, On ten Maxx brill je docela gut, na cernou kuzi obzvlast, pekne je potom leskla a zakonzervovana

dodatek, vsechnio co tady popisutjete, jsem na kuzi zkousel, ale ten Mafracky sajrajt se osvedcil nejlip...

me muzete verit, v tomhle jsem profik ;)

Tak teda budeme věřit a zkusíme :super

jo, staci postrikat z rozprasovace a pak setrit hadrem.

nejlepsi je to cernou, to je pekne videt..

se svetlyma to jde tkay, ale je tam potom jinaci problem, ale o tom az jindy

Ten problém by mě celkem zajímal, páč mám světlou kůži...:D

Původně zaslal: Dundee

jo, staci postrikat z rozprasovace a pak setrit hadrem.

nejlepsi je to cernou, to je pekne videt..

se svetlyma to jde tkay, ale je tam potom jinaci problem, ale o tom az jindy

Ten problém by mě celkem zajímal, páč mám světlou kůži...:D

Elaskon jde i na světlou, sám je světlej