wocko Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Ahoj, mám vyhlídnutou 106 1,2 r.v. 1999 najeto 94tkm Zajimalo by mne jaká je tak přibližně spotřeba u tohoto modelu a jak je na tom s kvalitou různých částí? A ještě jedna taková otázka :-) dá ce do 106 nacpat kolo? Když se složí zadní sedačky a sundá třeba s kola přední kolo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Co je to za měsíc?Byla by možná lepší 99ka ta poslední nebo už 2000,protože má 4bod,motor je jinej,víc vychytanej,má větší krouták a menší spotřebu.Jinak s tímhle autem se dá jezdit od 5ti do 7mi,možná i víc,záleží na stylu jízdy a jak je na tom motor,jak se o něj kdo staral a tak.Nejčastější závady asi rány od přední nápravy a špatná zadní náprava(lehlá kola do A) jinak kolo bych neřešil a koupil lyže na střechu asi za 3000kč a kola můžeš vozit klidně dvě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 spotreba muze byt i 20/100 kdo vi, ten vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Ale zase se s tím autem ZA URČITÝCH OKOLNOSTÍ dá jezdit i bez chladiče (viď, Marline):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 no bacha na to, chladic byl v poho, jen byla prdla expanzka asi do poloviny..... a byla tam teda pulka vody :P:P ne ted vazne. Motor v poho, zere malo tak mezi 5 - 6 na 100, docela zivy a svizny auticko. Docela lehky. Jen kroutak je moc maly, ale da se to. Bacha na elektriku (znama vec ze) vymena rozvodaku je po 90 000km Hlavne hlidat ventily, jsou to hydrstely a stava se, ze to zazlobi. Ja mam ten motor tak vyrychtovany ze mi zere olej 3.5 l na 7000km a zvuk to ma jak diesl. Holt ventily. Najeto ma 160 000km. Jinak zadna vaznejsi zavada nebyla, a docela byla i spokojenost. P.S. Auti je od zacatku RIjna nepojizdne. monetalne jezdim 106kou 1.4 [upravil dne 10/12/06 Marlin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hans Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Od kdy má 106 hydroštely:o? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 odjakziva, pokud se nemylim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Původně zaslal: Marlin odjakziva, pokud se nemylim hydroštely nemá, mlátí ti to páč nemáš seřízený ventily:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 praveze vntily jsem chtel nechat seridit, ale bylo mi receno, ze to ma hdyrstely.... zere olej (3.5l na 6000km) zvuk jak diesl a velka spoteba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts