pradzr Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 mám 406 96rok výroby dvou litr benzín má číselnou klávesnici kod jsem měl přepsán v klíčku takže stačílo zamknout a odemknout a 406 jela z ničeho nic se mě rozsvítila kontrolka motoru na immobilizeru svítí červená dioda a nejde nastartovat prošel jsem všechna relé i u počítače to bývá problémové všechny kontakty pojistky kostry snad všechno nevěděl by někdo co by to mohlo dělat jsem z toho už docela marnej mohl by být v háji počítač vytopenej nebyl díky moc za každou radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 a kod na klavesnici zadat jde ? je mozne ze je nekde pobliz te vyklopne klavesnice zlomen jeden nebo vice dratku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Já jsem to odpojil a na klíčích mám samostatní immobilizer. Na levé straně pod volantem mám druhou část (zásuvku). Většinou bývá zlomený drátek vedený okolo A sloupku volantu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 ovsem odpojit se to da az po uspesne deaktivaci IMO, cili se musi podarit namackat kod a musi se podarit nastartovat motor, pak se da z te klavesnice ta patice odpojit ( po opetovnem pripojeni se zase imo aktivuje a bude opet chtit ten stary kod ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts