Oliver Riedel Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Mám možnost pronajmout si garáž,zítra si ji jdu prohlídnout,je 200 m od mého bydliště,paní za ni cce 800,- za měsíc,zdá se mi to jako dobrá cena,ale nevím,jestli to třeba není moc.Kolik platíte vy,co garáž máte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Nic....zadáčo od tchána Ale jinak to není přemrštěná cena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Jaké je vybavení garáže? Je tam el. 220V nebo i mot.proud 380V. Jaké jsou dveře a jaké je zabezpečení. Zkus se zeptat kolik platí jiní za pronájem garáže. Zkus si garáž pronajmout dlouhodobě a nebo zkus, zda by nebylo možno po delší době garáž odkoupit a udělat teď smlouvu o přednostním prodeji nebo smlouvu o díle budoucím. Záleží, pokud budeš něco přidělávat (vypínače apod.). Možná že by šla cena dolů (nájem).Uvidíš sám, jak se domluvíš s majitelem. [upravil dne 9/12/06 OK406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 zalezi hodne na miste bydliste a taky na vybave, viz prispevek OK.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 za kolik se tam v te lokalite garaze prodavaji? a taky neskodi´se podivat po okoli, zalezi na vybaveni, jak uz psali jini.... treba tady v Praze by za takovou cenu byl poradnik tak na deset let Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 V každém případě je to výhodná investice a to už z důvodu, že to máš blízko bydliště a v garáži nebudeš mít jen auto ale i jiné věci např. jízdní kolo apod.. Hlavně si garáž řádně zabezpečit ale ne zase tak, aby to bylo do očí. To pak je mezi vloupači výzva k její mu zdolání (navštívení). Věř mi, vím co píšu a to platí i u vchodových i bytových dveří!!! Znám to z praxe. Co je moc to i škodí a věř, že v jednoduchosti je krása i síla. Držím ti palce, ať dobře pořídíš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 No alespon na zimu to rozhodne za to stoji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 No já jednou plánuju odchod zpátky na vesnici,kde garáž už mám,jde jen o pár let,zítra se na to půjdu podívat.Kdyžtak sem pak hodím fotky,jak vypadá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 V ostrave ce cena kolem 600 za garaz na sidlisti nebo v okoli , jinak okraje kolem 400-500 ,ale jsou i vyjimky 1000 za garaz primo v dome s centralnim vjezdem a hlidanim kamerou . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Já mám pronajatou garáž od sousedů za 200,- na měsíc. Je to přímo před barákem a je tam i 220V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Na vesnici jsem platil za velkou garáž 500 Kč, voda+220, ale nic moc to nebylo, stará a vlhká, kvuli tomu jsem ji pustil, tady ve městě 20 000 obyvatel je běžný za slušnou garáž 1000,- až 1500 Kč. myslim že 800 Kč je slušná cena. [upravil dne 9/12/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Cena mi připadá dobrá, ale zajisti si to radši smlouvou. Jednou jsem takhle měl nájem u jedné starší paní, ústní dohodou, jenže ono jí to tam vlastně už nepatřilo a tak si na druhý měsíc řekla o víc. Že jí řekla dcera, že je to málo apod. Takže jsem se na to pak vyprdnul, nehledě k tomu, že vždy když jsem tam byl, tak koukala, co tam dělám... A dveře nestáli taky za nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Původně zaslal: Marcel505 nehledě k tomu, že vždy když jsem tam byl, tak koukala, co tam dělám... Co kdyby jsi tam rozebíral kradený auta Nebo vařil pervitin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Marcel505 nehledě k tomu, že vždy když jsem tam byl, tak koukala, co tam dělám... Co kdyby jsi tam rozebíral kradený auta Nebo vařil pervitin Babka byla zvědavá a nebo měla ještě zkušenosti z minulosti, kdy byla členkou PSVB:D:D:D Je pravda, že ústní dohoda je dle zákona taky dohoda, ale pokud k něčemu dojde,tak je lepší vždy mít vše písemně a podepsané. I svědkové nejsou vždy věrohodný:bojim:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Mám možnost pronajmout si garáž,zítra si ji jdu prohlídnout,je 200 m od mého bydliště,paní za ni cce 800,- za měsíc,zdá se mi to jako dobrá cena,ale nevím,jestli to třeba není moc.Kolik platíte vy,co garáž máte? U nás v Púchove máme ceny do 800SK/mes. Inak nová v podzemý paneláka stojí 220 litrov, a na to sa môžem akurát vysra* keď auto ojazdím tak za tie prachy si kúpim druhé ojazdené. Ja to moje mám vonku a zatiaľ si nesťažuje. :D Prachy za prenájom vrazím radšej do nafty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 10, 2006 Author Share Posted December 10, 2006 Tak jsem to vzdal,myslím,že peníze budu měsíčně dávat na něco jinýho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Marcel505 nehledě k tomu, že vždy když jsem tam byl, tak koukala, co tam dělám... Co kdyby jsi tam rozebíral kradený auta Nebo vařil pervitin Už jí vidím, jak by zjišťovala, co tam vařím a nebo se sháněla, jestli to auto není kradené... Původně zaslal: Oliver Riedel Tak jsem to vzdal,myslím,že peníze budu měsíčně dávat na něco jinýho. To jsme tě tak odradili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila_S Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Tak jsem to vzdal,myslím,že peníze budu měsíčně dávat na něco jinýho. Máš recht, já mám svou vlastní garáž, ale protože v ní mám složený dřevo, tak parkuju na ulici, ať to s tím rozmazlováním moc nepřeháním Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Neodradili,ale pravděpodobně se příští rok budou potřebovat peníze na svatbu,takže si těch osm stovek měsíčně budu dávat bokem na oblek;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Vím že to sem moc nepatří,ale dovolim si to sem dát. Sháním pronájem garázě v Chrudimi a nebo v blízkém okolí...díky:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts