Jump to content
  • Current Donation Goals

tesnenie vo dverách

ajven

Recommended Posts

Servus páni,

tak som už dlhšiu dobu mal pocit že sa mi preliva voda v pravom prahu auta. A dnes som vyvrtal malú dieru do prahu zo spodu, že niečo vytečie a tam bolo vody ako v akváriu. Už som aj zistil kade to tam priteká. Mám prasknutú tesniacu gumu na dverách. Tá ma uchytenie na kolíkoch ktoré sa zapichujú do prahu. A práve cez tie dierky kde by malo držať tesnenie mi to priteká ale nemalo to kade odtekať. Tak voda ostávala v prahu. Poraďte mi ako to spravit s tou dierkou dolu v prahu aby to tam nekorodovalo ale zaroveň ostala táto dierka otvorená a voda mohla tade odtekať. Mýslím si že keˇsom to prevŕtal tak teraz ten pozinok prahu je oslabený a začne to tam veľmi skoro hrdzavieť. Díky za info:papa

TADY jsem to řešil já. A jen tak mimochodem kdyby si to našel dřív tak si nemusel nic vrtat. Navrhuju ti tu dirku natřít pořádně antikorozní zakladovkou Třeba BODY 969 a přes to nějakym připravkem na spodky aut, třeba taky BODY čislo nevim ale je to značený jako Bitumen , to je černá hmota na bázi pryskiřic a vosků. pokud se to neporuší tak to bude svatý. Jo a ty příchytky jsou TADY Je tam i katalogový označení.

[upravil dne 8/12/06 Radek Hurvajz]

ja bych to nechal vyschnout a pak vystříkat prahy přípravkem na dutiny..divím se že 406 nemá odtokové díry v prazích,nemáš je náhodou ucpané.....

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: brouk

ja bych to nechal vyschnout a pak vystříkat prahy přípravkem na dutiny..divím se že 406 nemá odtokové díry v prazích,nemáš je náhodou ucpané.....

Odtoky tam jsou, ale malý a ucpávají se.

Hurvajz servus,

som rád že ťa vidím písať!

Tak skúsim pozrieť niekde tie odtokové diery. Ozaj nevieš kde sú presne? Pozrel som aj ten tvoj odkaz a zaujalo ma kolko asi stojí cela tá guma od zadných dverí až po predné. Tá moja je celá dokatovaná. Ináč prilepená je polyuretánovým lepidlom Mamut.

A ten drži a drží. Je fajn.

Původně zaslal: ajven

Kedy si to stihol odfotiť? hádam nie teraz večer? to by bola fakt rýchlovka. Ako Pendolino, nie? :P:mrk:super

No teď sem si skočil ven no. Kdybych byl jako Pendolino tak jsem ještě venku:D:D:D:D

Hahahahahahahahahahahaha, fakt si ma pobavil

Kedy si to stihol odfotiť? hádam nie teraz večer? to by bola fakt rýchlovka. Ako Pendolino, nie? :P:mrk:super

No teď sem si skočil ven no. Kdybych byl jako Pendolino tak jsem ještě venku:D:D:D:D

To je ale důvěra k Českým drahám:bojim:o:myslim:):D:D:roker

Původně zaslal: OK406

To je ale důvěra k Českým drahám:bojim:o:myslim:):D:D:roker

Videli ste tie fotky ako Pendolino sundalo toho pána na koľajniciach? to bol brutál!:(

No kupoval som to tesnenie asi pred pol rokom,tusim za 850 bubakov je to aj s tymi plastovymi cuplikmi.Staru musis nasilim vytrhat,neviem,neviem,ked to mas tak super prilepene a ma sralo,ze mi niektore tie ulomky spadli do prahu,ale co uz.Inka robota v pohode ale dokedy vydrzi ten novy kusok....neviem

Původně zaslal: MŠ309

Nalej do prahů cement a bude ti auto lépe sedět v zatáčkách. :aut:P:mrk:super

To akože fakt?! :o:o:o:myslim:myslim:mrk

Tak to potom bude lepšie držať v zákrutách,;) nie?:super:mrk

Nevěř tomu, bude sedět ale na tech prahách:D a prahy zhnijou o něco dřív.