detrhomer Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Lidičky mám problém, pořád mi kmitá klínový řemen a to i přesto, že je vše nové, řemenice, kladky, tlumič vibrací a přád to dělá, ale jen při nízkých otáčkách na volnoběh, při záběru to nedělá, už nevím ,známej mi poradil volnoběžku alternátoru, víte o tom něco? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Původně zaslal: detrhomer Lidičky mám problém, pořád mi kmitá klínový řemen a to i přesto, že je vše nové, řemenice, kladky, tlumič vibrací a přád to dělá, ale jen při nízkých otáčkách na volnoběh, při záběru to nedělá, už nevím ,známej mi poradil volnoběžku alternátoru, víte o tom něco? ako ti kmita remen?popis to blizsie.kmita do bokov,hore a dolu alebo ako?nemas nejaku napinaciu kladku trosku ohnutu?remen je ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Já to řešim na 2,5 už taky dlouho i ten tlumič jsem dal novej, jediný co by snad pomohlo je fakt hodně ten řemen dopnout, ale co na to zase ložiska v altíku ,servu a atd.? tak to radši nechávám tak, uvidíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
detrhomer Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 kmitá jako když je volnej,nahoru a dolů, ale je řádně dopnutej,tak nevím ještě zkusím změřit,jestli někde něco nehází,nebo není něco šišaté, fakt už nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Mě to taky kmitá nahoru a dolu a když jsem to zkoušel tak stačí za běhu lehce zatlačil na tu vyrovnávací kladku a je klid, stačilo by kdyby byla ta pružina toho tlumiče o trošku silnější a už by to asi nekmitalo, už taky vymejšlim jak tam nějakou přidat.:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenduch Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 http://www.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?t=5051 Kdyby chtěl někdo kontakt na toho šikovného opraváře v posledním příspěvku této diskuze, tak mu ho pošlu e-mailem. Akorát upozorňuju že dělá v podstatě jen citroeny a do telefonu je většinou nevrlej. Ale jinak je to machr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Bohužel to co ten človíček tam popisuje jsem udělal na jaře a teď je výsledek podobnej jako před výměnou a řemen se mi fakt nechce přervávat. Prostě to vypadá , že ta pružina u toho tlumiče je moc slabá a rychle se unavý, už dělám přípravek jak tam přidat další a za pár korun, nechce se mi dávat zase balík za další tlumič.:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts