junior307 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Ahoj, koupil jsem 307 s rámečkama v interiéru s imitací dřeva. Hodně moc se mi to nelíbí. Byla to cena za super výbavu. Doufal jsem že to vyměnim na každym vrakovišti což se mi bohužel nepodařilo. Nemáte někdo zkušenost třeba s přestříkaním zmíněných dílů? Existuje nějaká kvalitní barva která bude vypadat jako originál? díky za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior307 Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 ještě jedna věc. jakou máte spotřebu u 1.6 HDI 80kw? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 To jsem rad, ze ma nekdo vkus :-). Ta imitace dreva je strasna, hlavne v autech teto kategorie. Vubec tomu nerozumim. Vypada to hnusne a kezdymu musi byt jasny, ze je to umela hmota. Dobre to vypada tak v Jaguaru.......... Jinak zadny zkusenosti, mam od zacatku IMITACI HLINIKU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velickin Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Jsem tu podruhé, tak nejprve zdravím všechny matadory diskuse ..... K imitaci dřeva: souhlas, že je poznat že to je umělotina. Ale měl jsem to předtím na Suzuki Baleno v plné výbavě (výhodný dovoz - nevybíral jsem výbavu) a prostě jsem si na to zvykl. Hlavní výhodu jsem poznal až při prodeji, bylo na první pohled jasné, že jde o lépe vybavený vůz, což byla u tohohle vozu výhra, byl celkem neznámý tudíž hůře prodejný. Rozhodně bych s tím nic nedělal, případná výměna hrozí nějakým tím drnčením apod. Nástřik už vůbec ne! Ke spotřebě mého 1.6 HDI: je velmi různá, na silnici Plzeň - Vary při rychlosti 90-120 km dosáhnu na dlouhodobý průměr 4,6-5,0 l/100. Jinak po dálnici při rychlosti 130-150 hodně záleží na obsazení. V plném obsazení to mám cca 6,5-7,5 l/100, když jedu sám v pohodě, tak je to spíš k těm pěti litrům. Jsem obrovsky spokojený s prostorem, jak skutečným, tak pocitovým. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Já bych to dřevo bral hned! Na živo sem to sice neviděl, ale na obrázcích to vypadalo hóóódně dobře. Ikdyž ten hliník taky není vůbec špatnej. A inverzní ciferníky k tomu. Jo, a ciferníky máš orámovaný čím? Stříbrně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaza Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Nazdárek,osobní zkušenost s přestříkáním nemám,ale když jsem kupoval 307,tak mi předchozí majitel řekl,že tam byla původně imitace dřeva,ale nechal to stříknout(hliník),je to přebarvený u všech klik,střed.panel,všechny větraci mřížky i ty malé na vrchu palubovky,kryt PC,orámování budíků+rámečky kolem ovládání oken na dveřích(vnitřní madla na otev.dveří),vypadá to super:super.Každý autolakýrník by ti měl poradit,popř.nalakovat.307 20,HDI 110FAP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior307 Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 tak samozřejmě že si na to jde zvyknout, ale nějak se mi to prostě nelíbí. dokonce jsem se ptal v servisu kolib by mě stálo objednání originál z fabriky. 15 000,- fakt neni málo. proto se ptám na přestříkání. nerad bych aby to vypadalo jak stříkaný kryty mobilů, proto se ptám na zkušenosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BERT Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 hliník je v každém případě vzhlednější , ale ta cena to je fakt přeháňka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior307 Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 co se týče spotřeby tak tu mám právě nějakou vysokou. aspoň mi to tak přijde. kombinovaná 6,5, jezdím sám. abych se dostal na 6 tak se musim hodně snažit. k pěti se nedostanu i kdybych jezdil jenom s kopce. to je docela dost ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaza Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Vypadá to jako origoš,rozdíl nepoznáš a ani nic nevrže:D,ani u Peugeotu nic nepoznali a když jsem jim to řekl, tak byli překvapeni,že to není ani poznat.Jenom mít šikovného lakýrníka:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior307 Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 a nemuzes nejak sehnat kde to ten clovek delal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior307 Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 ferine, kdybys to videl na zivo tak bys to asi rozhodne nechtel:) jinak budiky mam stribrny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Pro někoho vypadá imitace dřeva štrašně, pro jiného zase imitace hliníku. Ať si tam dá každý co chce a co se mu líbí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Já mám tu dřevěnou a jsem naprosto spokojen, vypadá to daleko elegantněji.....Původně jsem chtěl to stříbrný ale později jsem zvolil to dřevo, páč jsem hlavně chtěl stříbrné auto a to už by bylo přepláskaný....prostě je to auto větší osobnost....neměnil bych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Původně zaslal: Hhonza Já mám tu dřevěnou a jsem naprosto spokojen, vypadá to daleko elegantněji.....Původně jsem chtěl to stříbrný ale později jsem zvolil to dřevo, páč jsem hlavně chtěl stříbrné auto a to už by bylo přepláskaný....prostě je to auto větší osobnost....neměnil bych U tebe jsem to v lete na srazu v Plzni videl a neprislo mi ze to je nejaky divny, tudiz (podle me) se to tam docela hodi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior307 Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 diky za nazory, kazdopadne kdyby ste nekdo vedeli konkretne kde to nechat prestrikat tak aby to bylo kvalitni a hezky tak dejte pls vedet. jinak pazouta mam neco malo prez mesic a jsem velice spokojenej. doufam ze se nekdy uvidime na srazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior307 Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 btw, jak dostanu pod prispevek pod tu carkovanou caru svoje auto. popripade i fotku, nejak se zatim neorientuju, diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 juniore tak : v pravo nahoře\"nastavení\",\"změnit profil\" a vedle kolonky \"podpis\" je okno,tak tam je to pravý ořechový !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 ja mam drevo a naozaj mi to vadilo, tiez som rozmyslal nad kupou celej sady origo dielov, ale ked som mal v SW vytuzene strieborne oblozenie, tak mi zacalo chybat moje drevene a dneska sa na to pozeram ako ze je to drevo asi uz aj krajsie aj ked je pravda, ze ta imitacia vyzera az prilis umelo...ono ani ta imitacia hlinika nie je bohvie co, tiez vyzera umelo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior307 Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 tak asi si nakonec opravdu necham \"drevo\" nejak si na to zvykam, snad uz se mi tahle zprava zobrazi i s podpisem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts