Vvitty Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 dneska jsem si koupil novou baterku takze na zimni klouzani jsem pripraven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilstorm306 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 oooohhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: komisar baterie není všechno:D ta dělá tak snad 30%co potřebuješ. no zimni kola jsou samozrejmosti, nemrznouci smes v chladici mam celorocne, ostrikovace uz taky maji modrou nekde od rijna, gumy dveri a tahlo vicka nadrze jsou osetreny, olej je je v poradku... tohle byla posledni kapka jo, a dreva, briket a alkoholu je plny sklep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 jen at si ho zatim nechaji staci, kdyz dodaji na vanoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Ja myslim, ze zima uz byla (dva dny, vzpominate?) Tohle je slusne jaro a ja se uz tesim na leto. Snad prijde jeste tento tyden !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Peta Ja myslim, ze zima uz byla (dva dny, vzpominate?) Tohle je slusne jaro a ja se uz tesim na leto. Snad prijde jeste tento tyden !!! :D no zatim to tak vypada...pomalu odkladam zimni kabat.....:myslim ad baterka: trikrat hura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Vvitty dneska jsem si koupil novou baterku takze na zimni klouzani jsem pripraven jeee, tu samou mam uz tri roky pote co me opustila po osmi letech provozu ta originalni Tak preju hodne startu, ja jsem zatim spokojen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 mě taky nepřekvapí, protože nepřijde........:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Me taky neprekvapi, baterka mi z nicehoz nic odesla a mam ji na reklamaci, takze nejezdim Ale ne, snad dneska by mela byt nova, uvidime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: komisar baterie není všechno:D ta dělá tak snad 30%co potřebuješ. no zimni kola jsou samozrejmosti, nemrznouci smes v chladici mam celorocne, ostrikovace uz taky maji modrou nekde od rijna, gumy dveri a tahlo vicka nadrze jsou osetreny, olej je je v poradku... tohle byla posledni kapka jo, a dreva, briket a alkoholu je plny sklep cim si osetril ty gumy a tahlo? doporucis nejaky pripravek?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 ludweek: tak to ti nereknu, protoze to delal tatinek na obou autech, zatimco jsem stipal drivi na zimu zkusim se ho zeptat, az se vrati z nemocnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: Vvitty ludweek: tak to ti nereknu, protoze to delal tatinek na obou autech, zatimco jsem stipal drivi na zimu zkusim se ho zeptat, az se vrati z nemocnice Počkej, počkej, ty jsi se svýma 50kg štípal dříví?? To má být nějaká rafinovaná sebevražda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: Rebik Počkej, počkej, ty jsi se svýma 50kg štípal dříví?? To má být nějaká rafinovaná sebevražda? no, u nas na vysocine stipem drevo sekyrou, karate a stipani dlani neumim takze vaha tu nehraje roli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 u nas taky sekerou a ja vzdycky mavam na vlaky co jedou kolem a ted sem mavala i s tou sekerou v ruce a nikdo mi to nevracel:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: aka u nas taky sekerou a ja vzdycky mavam na vlaky co jedou kolem a ted sem mavala i s tou sekerou v ruce a nikdo mi to nevracel:( bud rada, vis jak to dopadlo s indiany, co mavali sekerama na vlaky.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 nevim, zadnyho takovyho sem nepotkala, aby mi to vypravel:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts