Radek Hurvajz Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Našel jsem zajímavou mapu, třeba by se dal naplánovat pěknej výlet podle ní:D:D TADY je v plném rozlišení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 No autem asi těžko,to by asi musela řídit přítelkyně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel No autem asi těžko,to by asi musela řídit přítelkyně Tak pojedem v peti lidech na jedno auto a jeden se hold musi obetovat, ridit a nepit. Budou se tahat zapalky... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: f3Rd@ Tak pojedem v peti lidech na jedno auto a jeden se hold musi obetovat, ridit a nepit. Budou se tahat zapalky... ;) A zápalky se budou tahat po každé zastavení znovu, ať je to trochu napínavý.....:D:D;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Já to klidně odřídím Pivo nepiju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Peta Pivo nepiju! To bych moc nahlas nerikal.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Peta Já to klidně odřídím Pivo nepiju! Tak startuj a jedééééém:D:D:D:D cestou ještě nekoho naložíme:aut:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Takže já se bez mučení přiznám,že pivo piju,takže klidně pojedu jako aktivní člen expedice:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Nebo to udělat jako ruskou ruletu,střídat se za volantem a koho chytnou tak má hold smůlu... Jo já bych jel taky!! A nebo se složit na fuel Peta-ovi a on nás bude vozit.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: KoudaK Nebo to udělat jako ruskou ruletu,střídat se za volantem a koho chytnou tak má hold smůlu... Jo já bych jel taky!! A nebo se složit na fuel Peta-ovi a on nás bude vozit.. JJ, má kombíka, tam se nás vejde tak 10 kousků, a zpátky i 15 naležato:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Lidi ale to není špatný nápad,dát třeba soutěž na příští rok,kdo objede autem víc těch pivovarů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Lidi ale to není špatný nápad,dát třeba soutěž na příští rok,kdo objede autem víc těch pivovarů A doplnit to soutěží o to, kolik se vejde lidí do Peugeota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Lidi ale to není špatný nápad,dát třeba soutěž na příští rok,kdo objede autem víc těch pivovarů No já dojdu pěšky do našeho a dál mě budou muset nosit:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Nemusí se konzumovat,stačí jen navštívit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz JJ, má kombíka, tam se nás vejde tak 10 kousků, a zpátky i 15 naležato:D:D:D:D:D Jenže místo 3 pasažérů tam mám nádrž Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Víte jak ne,někdo jezdí po hradech a zámcích no a členové P-C by jezdili po pivovarech.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Radek Hurvajz JJ, má kombíka, tam se nás vejde tak 10 kousků, a zpátky i 15 naležato:D:D:D:D:D Jenže místo 3 pasažérů tam mám nádrž Taky dobrý, nádrž se naplní pivem aby pasažéří neměli při přejíždění mezi pivovary žízeň.:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 No, vidím, že to máš vymyšlené Jak to uděláš s neschopenkou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Taky dobrý, nádrž se naplní pivem aby pasažéří neměli při přejíždění mezi pivovary žízeň.:D:D:D 160 piv by vám na dlouho nevydrželo. To by se musela každou zastávku dotankovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Peta No, vidím, že to máš vymyšlené Jak to uděláš s neschopenkou? No jak asi, už sem zdravej jako ryba:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts