MJSytic Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Fakt se stydím, ale potřebuju od někoho poradit, kde mám seřídit ruční brzdu na 106. Zkoušel jsem hledat, ale našel jsem jen odkazy na jiný typy - na 106 nic Předpokládám, že to nebude nic složitýho, ale mě se to nechce na autě hledat a chtěl bych jít na jisto Předem díky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jose_106* Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 máš na mailu, ale když se na to zespoda podíváš, nemůžeš minout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Díky, moc. Mno, sice bych na to asi narazil, ale takhle aspoň vím, jak přesně na to, takže ještě jednou díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao106 Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Původně zaslal: MJSytic Díky, moc. Mno, sice bych na to asi narazil, ale takhle aspoň vím, jak přesně na to, takže ještě jednou díky Ja by som taktiez rad Nejak mi to pri zabrzdenej rucnej nebrzdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 2, 2008 Author Share Posted January 2, 2008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 2, 2008 Author Share Posted January 2, 2008 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 Ja by som taktiez rad Nejak mi to pri zabrzdenej rucnej nebrzdi Nemáš v profilu mail, tak jsem to dal sem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao106 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Dikes moc.. tusim si kupim tu knizku peugeot 106 jak nanej Problem je len v tom ze ja som to uz dakedy pozeral, videl som tie lanka .. ale to vahadlo a nastavovacie prkotinky nie.. snad je to pod nejakym kritom.. zajtra sa na to pozriem tak mi drzte palca este nieco ma napadlo.. nechapem tu cast: - Pri beziacom motore niekolko krat zoslapneme brzdovy pedal aby se zriadili zadne brzdy- potom motor vypneme ono to brzdi normalnov noznou brzdou aj na zadnych ??? Mozno preto mi to brzdi tak tvrdo - pofotim aj predne kotuce - zdaju sa mi dost zodrate (tak 1mm zarez) - to by to z casti vysvetlovalo.. [upravil dne 3.1.2008 Kakao106] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jose_106* Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Původně zaslal: Kakao106 este nieco ma napadlo.. nechapem tu cast: - Pri beziacom motore niekolko krat zoslapneme brzdovy pedal aby se zriadili zadne brzdy- potom motor vypneme Jasně, pedál ovládá přední kotoučové a zadní bubnové brzdy. Ručka zatahuje (doufám, že nekecám) zadek. Takže máš souběh hlavní brzdy a ruční brzdy na zadek a potřebuješ párkrát prošlápnout pedál aby sis ověřil, že přes pedály je zadek odbržděný a až to budeš seřizovat, že tedy působí jen síla ručky. A při zapnutém motoru proto, že při vypnutém nefunguje posilovač brzd. Bych si myslel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakvajs Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 aby ses k tomu dostal musis sundat vyfuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Původně zaslal: rakvajs aby ses k tomu dostal musis sundat vyfuk No výfuk možná ne, ale ten tepelný štít určitě.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakvajs Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 tepelny stit konci predtim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Původně zaslal: rakvajs tepelny stit konci predtim U kámošovo Saxa musím ten štít sundavat. Že by to měla 106ka jinak? No možné to je. Na tom Saxu je ze tří kusů. Ten prostřední musím sundat. A asi mě to čeká brzy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakvajs Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 u 106 je to jeden kus ale pri serizovani rucky nevadi spis prekazi vyfuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao106 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Hm .. mno ja som to pozeral ked som upchaval diery na vyfuku a toto som tam jaksi za vyfukom nevidel.. takze je to asi pod krytom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts