Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Sporotvni pruziny


bodmrazu

Recommended Posts

Tak jsem tak brouzdal netem a zahlidl jsem pruziny od HR sada stoji na 206 5500Kc.... Asi do nich pujdu a tak se chci zeptat na jednu vec kamarad mi rikal ze kdyz si koupim jen pruziny bez tlumicu tak to za prvy bude k nicemu krome snizeni a za druhy pry znicim ty seriovy tlumice.... Co je na tom pravda a hlavne jestli to ma vubec smysl...

[Editován dne 27/6/03 bodmrazu]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nooo , len sportove pruziny bez tlmicou je trochu zla volba.Ked nemas hned prachy kludne do toho chod a kym znicis tlmice nasetris si na tie sportove :D:D:D:D

Pripadne si skoc alebo zavolaj na svk do zlatych klasov.tam je R-centrum servis, oni robia to ze ti zmenia charakteristyku tlmicou na sportove alebo polosportove , vychadza to cca na 3500 sk na predok

ak budes chciet hodim ti sem cislo.Je to cca 20km od ba

Inak ja som tam bol zrovna vcera robit capy a som velmi spokojny ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čeče co jsem se ptal ja samozřejmě na stejny problem tak mi bylo řečeno že když viměnim jen pružiny tak auto klesne maximalně jen 35mm a auto by mělo byt o něco tvrdši nevim jestli tim oddělaš seriovy tlumiče ale určitě jim to neprospěje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bodmrazu: no moc ne.... ja tam dal pera -25mm se seriakama, ktery uz maji hodne za sebou a ted uz jsou po smrti... ne, ze by vytekly, ale je to jak na vlnobiti....... Muj odhad na nove tlumice je tak 10000km mozna 15, ale zalezi to taky na tom, jak moc to snizis. Myslim, z e se obecne doporucuje na snizeni vic jak 40mm pouzit uz i sport. tlumice se zkracenym chodem..... nebo spis se zkracenou pistnici? ted nevim, jak tomu ti tuneri rikaji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud si nikdy nejel v aute se sportovnim podvozkem tak se nekde svez, potom se svez se stejnym autem jenom s kratsimi pruzinami. Uvidis jak je to velkej rozdil. Kratsi pruzina pouze snizi teziste vozidla ale properovani auta zustava stejne protoze je stale seriovy tlumic. Po prejeti vetsi nerovnosti treba jako retardery pred prechodem te to rozhoupe uplne stejne jako s normalnimi pruzinami, navic tlumic pracuje v jine poloze, a dost casto ucejtis jak jdou tlumice na dorazy. Pak uz se jenom bojis ze ti projedou podbehem.

Rozhodne se nevyplati setrit, kup rovnou cely podvozek bud pevne snizeni nebo nastavitelne pak rozhoduje hlavne cena a skutecnost jestli nebudes nekdy potrebovat auto zvednout co nejvejs kvuli prujezdu napr, na zimu kdyz obujes mensi kola (v prumeru) a skrtal by jsi.

Velmi kvalitni podvozky maji na www.podvozky.cz a jeste jedno upozorneni 206 nema zadni pruziny takze ta cena je jenom za predni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bodmrazu - cislo je +421315692305 je to autoservis R- centrum Zlate Klasy 822 , je to cca 20km od BA .

Robia repasy tlmicov , upravu podvozku na polosportovy alebo sportový .Vedia to aj trochu znizit tym , ze posunu oporny tanier dorazu o nieco nizsie .Takze pokial chces auto trchu tvrdsie a trochu nizsie , nemusis nic kupovat ani to dokazu urobit .Cena je je max.1600,- za jeden .Ked si to preratas na vasu menu :D:D:D:D tak ta to vijde cca 5000,- za auto nizsie o cca 2cm a decentne tvrdsie .

U nas tam chodi kopa tunerov z Ba a okolia a ta firma robi aj zavodne podvozky takze vedia co robia ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...