Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Kolik by jste za něj dali P406 Break

kajvet

Recommended Posts

Chtěl bych ho prodat, a to rychle (kupuju 407), kolik za něj můžu chtít? (foto vlevo). Peugeot 406 Break 2,0 HDi 80Kw, rv .11/1999 model 2000,159t Km stříbrná met., ABS ,centrál + DO, mlhovky, el.okna a zrcátka, dig.klima, palubní PC, orig radio s changerem na 6x CD +ovladani pod volantem, senzor deste, zrcátka a kliky v barvě karoserie...

Po vymene rozvodu a oleje, nový výfuk....Letních pneu Continental Conti2 + zimní Michelin AlpinPro.

Tak dlouho jsem shanel a rozmyslel koupi novejsi 406 v kombiku aby se do nej mohl dat do budoucna kocarek a paradoksne kdyz uz je nejvyssi cas takove auto koupit, tak si uvedomuju, ze na to asi nebudu mit, budu muset kupovat jinou vybavicku ;)

Původně zaslal: komisar

to kdybych měl prachy tak si přidám a mám za 215000 rok 5/2002 to samé co máš ty

No jo, ale je to o dalších 40tis víc... to je to samé jako když řekneš přidám si 300tis a buu mít 407 v základu:D

Teď 406 HDI Break sháním, ale 180tis je dost. Za 175tis mi nabízeli 2.2HDI. Pokud bude sleva o které píšeš rozumná, zajímali by mě další info o autě - eventuelně pokud máš ještě nějaké fotky. Chtěl bych auto dořešit tenhle měsíc, nejdéle v lednu.

Jóóóó pánové Pažout má líbivou karosérii, ale jinak by chlapi od Peugeota měli radši louskat šneky a necpat se k autům.

407 je pěkná, ale jestli je elektronikou a podvozkem podobná svým předchůdcům tak bude práce stále dost pro všechny servisy. Kup ji a za čtyři roky raději na nic nečekej a hledej kupce.

• 3 weeks later...
Původně zaslal: kajvet

Chtěl bych ho prodat, a to rychle (kupuju 407), kolik za něj můžu chtít? (foto vlevo). Peugeot 406 Break 2,0 HDi 80Kw, rv .11/1999 model 2000,159t Km stříbrná met., ABS ,centrál + DO, mlhovky, el.okna a zrcátka, dig.klima, palubní PC, orig radio s changerem na 6x CD +ovladani pod volantem, senzor deste, zrcátka a kliky v barvě karoserie...

Po vymene rozvodu a oleje, nový výfuk....Letních pneu Continental Conti2 + zimní Michelin AlpinPro.

Kolem 150tKč je to prodejné..