KaizerSose Posted June 26, 2003 Share Posted June 26, 2003 chci nechat pokovit toho svýho dravce ale v západních čechách nějak nemůžu najít nějakýho vola co by to dělal... nevíte někdo?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted June 26, 2003 Share Posted June 26, 2003 Na Sokolovsku znám akorát dobrýho kováře ale to nebude to pravý co hledáš co zkusim se zeptat šváry jestli to nedělaj někde v CHebu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietro Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Zdary všem. Mám tady jednoho chlapíka přímo z Plzně, dělal jsem pro něj grafiku na nějaký tiskoviny. Spojení je: tónování autoskel pokovením - RYCHLOSERVIS, Jedlová 6, Plzeň - Slovany, tel.: 602 437 576, 602 431 148, po - pá 8 - 18. Ale nezkoušel jsem ho, takže nevím jak dělá. Snad Ti to pomůže. Zdarec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 CHeb zatim nic ale ještě se poptá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts