Pajin_475 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Ahoj, mám takový problém, někdy se mi stává, že nemůžu nastartovat auto. Všechno běží jak má, ale motor nenaskočí. Dělá to nepravidelně párkrát do měsíce a pokaždé když pár minut počkám, tak potom motor naskočí normálně. Chyba v paměti počítače žádná není, ten jsem měl připojený. Nedělá to někomu táké, popřípadě nevíte co to může být? Předem děkuji za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 mam neco podobneho... vice zde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajin_475 Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Podobný to je, ale mě to auto jezdí super, pokud naskočí nemám žádný problém, i spotřeba je skvělá. Jde mi jen o to, že se bojím aby mě to někde nenechalo. Svíčky jsou nový, filtry také, olej také. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 no ja se taky toho bojima by me to nikde nenechalo.... jak uz se jednou stalo... ja to u sebe tipuju na bordel v nadrzi, nebo zaacpany palivove cerpadlo.... zkousel jsi pojistky nebo relatka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajin_475 Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 JJ zkoušel sem snad všechno, vyndal jsem všechny konektory vystříkal a dal zpět. Dělá to něco co není napojeno na počítač, a už skoro 3 roky, jenže předešlímu majiteli to nevadilo:( Napadli mě kabely ke svíčkám. Ale to auto je r.98 a má najeto 90tis. km, tak by měly být ještě dobrý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 ja ty kabely taky budu menit... mam taky na ne podezreni.... tak je zkus promerit ohm metrem... mely by mit stejny odpor... nic za to nedas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Když to nechytne zkus poslechnout jestli Ti v nádrži vrčí paliv. čerpadlo. Pokud ne tak vyměn relé tohoto čerpadla. Je hned vedle ŘJ, cena cca 1400 . Dost častá závada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Nám to u jednobodu občas dělal vstřikovací ventil,byl tam špatny kontakt ve spojce kabelů a stačilo do toho klepnout a motor ve vteřině naskočil.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajin_475 Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Palivový čerpadlo samozřejmně běží, je u tohohle auto dobře slyšet. Udělá to když auto nejede 2 dny a víc, ale občas pomůže buď start s plným plynem, nebo nechat díl zapnutý klíček a pak nastartovat. Myslím si, že je to nějaká blbost, jako špatný kontakt u nějakého konektoru, ale kéž by to něšlo nastartovat úplně, ale ono to po chvíli vždycky chytne, a to se špatně hledá závada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts