moreli Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Zdravim, potreboval bych vedet, jak vypada stresni nosic na tridverovou 205, neposlal byste mi pls enkdo odkaz na obrazek nosice na aute? nemam predstavu jak tam ten zadni dil na aute drzi. diky vsem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peugeot55 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: komisar mrkni jsem http://www.auto-nosice.cz/?p=productsMore&iProduct=263 mam na 205 5dveri za 500kc mozno upravit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorelul Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 to peugeot55: chápu dobře, že máš střešní nosič na 205 pětidvéřový?? Jestli ano, tak bych Tě poprosil jestli by jsi mi neposlal foto a můžem se dohodnout. mail: vorel1400@seznam.cz Díkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moreli Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 mam zadni okno neoteviratelne - pevne v cem spociva ta uprava? nemohl by ses rozepsat? popr. foto? Moreli@seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Jak se vůbec přichytává střešní nosič na 205 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 na 5 dvířko jsou na obou nosičích krátké háky. na 3 dvířko jsou na jednom nosiči háky krátké a na druhém dlouhé. ja jsem si koupil taky nosič a dostal jsem k němu krátké i dlouhé háky - ty háky jsou vyměnitelné, tudíž se nosič dá použít na 3 5 dvěřový model těmy háky myslím ten zahnutý plech dole (viz odkaz) ty háky se dávají do dveří (nebo okna) a jak se nosiš dotáhne, tak ty háky ho drží za okraj střechy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoom Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 www.piccolam.cz;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Pokud máte na 3-dv zadní okýnka pevné - nevyklápěcí, musí se střešní nosič zastrčit pod gumu okna, drží za rantl kastle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Původně zaslal: peugeot55 Původně zaslal: komisar mrkni jsem http://www.auto-nosice.cz/?p=productsMore&iProduct=263 mam na 205 5dveri za 500kc mozno upravit bych měl zájem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
205GtiHanz Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 to si budes davat na grifonka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Původně zaslal: 205GtiHanz to si budes davat na grifonka? no, hodim si tam držák na kola a budu do toho dávat motorku nee, chtěl bych to doopravdy na ty kola, když pak pojedu někam da dovolenku , mám totiž problém ty dvě kola dát do vozu aby sem mohl zavřít kufr , už jsem to párkrát absolvoval, ale smrad z výfuku mi šel do vozu protože byl kufr trochu otevřený Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts