dIRTY Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Zdravim vas tady na klubu... Poradte mi nekdo prosim kde sehnat za rozumny kacky tenhle naraznik z S16-ctky. Vsude jsou jen laminovy repliky a to nechci! Jestli nekdo nemate nahodou zbyly dily z bouracky nebo tak neco. Diky moc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Zkus tuning prodejny a nebo na internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsik Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 v polsku na www.allegro.pl , cena asi 690zl coz je zhruba 5200 czk ale zase je to original dil primo z auta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 dIRTY: jeden jsem ted videla v inzerci noveho AT nebo TM a mozna vim o nekom, kdo ho ma doma na prodej, takze jestli mas zajem, poptam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Původně zaslal: zabicka dIRTY: jeden jsem ted videla v inzerci noveho AT nebo TM a mozna vim o nekom, kdo ho ma doma na prodej, takze jestli mas zajem, poptam se. urcite se poptej taky bych mel zajem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Tak bohuzel, ty narazniky uz jsou prodane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 skoda ale dej kontakt treba zase budou? ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 upper9: jaky kontakt??? To slo o \"jete\" narazniky... takze dalsi urcite mit nebude.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Tak jsem vcera procitala inzerci v TM a je tam porad inzerat na predni GT naraznik na 206ku. Hodim vam sem kontakt, jestli chcete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Původně zaslal: zabicka Tak jsem vcera procitala inzerci v TM a je tam porad inzerat na predni GT naraznik na 206ku. Hodim vam sem kontakt, jestli chcete... jj chceme teda aspo n ja jo, diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Doporučuji si předem zjistit jestli ti tam bude pasovat, pokud budeš mít možnost půjčení toho GT nárazníku tak ho vyzkoušej. Nemusi ti tam zcela sednout (podbehy a mezinárazník) PS: Mám sport nárazník S16(ne GT) na prodej. Můžu zaslat fotku Původně zaslal: dIRTY Zdravim vas tady na klubu... Poradte mi nekdo prosim kde sehnat za rozumny kacky tenhle naraznik z S16-ctky. Vsude jsou jen laminovy repliky a to nechci! Jestli nekdo nemate nahodou zbyly dily z bouracky nebo tak neco. Diky moc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Původně zaslal: Tazman Doporučuji si předem zjistit jestli ti tam bude pasovat, pokud budeš mít možnost půjčení toho GT nárazníku tak ho vyzkoušej. Nemusi ti tam zcela sednout (podbehy a mezinárazník) PS: Mám sport nárazník S16(ne GT) na prodej. Můžu zaslat fotku Původně zaslal: dIRTY Zdravim vas tady na klubu... Poradte mi nekdo prosim kde sehnat za rozumny kacky tenhle naraznik z S16-ctky. Vsude jsou jen laminovy repliky a to nechci! Jestli nekdo nemate nahodou zbyly dily z bouracky nebo tak neco. Diky moc! POSLU FOTKU URCITE MEL BYCH ZAJEM BUD SEM NEBO NA UPPER9@CENTRUM.CZ A CENU TAKY. JO A MIMOCHODEM CO TEN TVUJ KAMOS JAK JSI KDYSI PSAL ZE MA NECO Z PEUGEOTA LEVNEJI, RAD BYCH ORIGO LOKET. OPERKU. DIK ZA ODPOVED MEJ SE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Původně zaslal: upper9 Původně zaslal: Tazman Doporučuji si předem zjistit jestli ti tam bude pasovat, pokud budeš mít možnost půjčení toho GT nárazníku tak ho vyzkoušej. Nemusi ti tam zcela sednout (podbehy a mezinárazník) PS: Mám sport nárazník S16(ne GT) na prodej. Můžu zaslat fotku Původně zaslal: dIRTY Zdravim vas tady na klubu... Poradte mi nekdo prosim kde sehnat za rozumny kacky tenhle naraznik z S16-ctky. Vsude jsou jen laminovy repliky a to nechci! Jestli nekdo nemate nahodou zbyly dily z bouracky nebo tak neco. Diky moc! POSLU FOTKU URCITE MEL BYCH ZAJEM BUD SEM NEBO NA UPPER9@CENTRUM.CZ A CENU TAKY. JO A MIMOCHODEM CO TEN TVUJ KAMOS JAK JSI KDYSI PSAL ZE MA NECO Z PEUGEOTA LEVNEJI, RAD BYCH ORIGO LOKET. OPERKU. DIK ZA ODPOVED MEJ SE MYSLEL JSEM SAMOZREJME POSLI FOTKU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperial Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Nezná i po tak dlouhé době někdo někoho na tento nárazník? Zoufale hledám už přes rok :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts