BERT Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Když chvíli nechám bežet motor na volnoběh a zaposlouchám se v intervalu cca 30 vteřin se ozve jakési lupnutí jako když se teplem něco rozpíná. Chvíli to ještě pokračuje i po vypnutí motoru. Nevíte někdo co to může dělat. Jedná se o nové auto. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velickin Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Nepíšete odkud to slyšíte, ale mě to jednou dělala vypadlá klapka v systému ventilace před spolujezdcem. Vždycky po startu po cca 10-15 vteřinách to luplo, když se klapka automaticky nastavovala do polohy. Zdravím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BERT Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Je to slyšet od podvozku zezadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: BERT Je to slyšet od podvozku zezadu a co takhle výfuk, ten by to být nemohl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BERT Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Je to možné , že by se jako nový ještě tzv. vypaloval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Myslím, že jak se zahřívá a pak chládne, tak lupe - buď jednotlivé díly navzájem, anebo vnitřní přepážky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BERT Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Teď večer jsem zkusil vlézt pod auto a slyšel jsem to od nádrže. Tak jsem vypnul motor a zkusil jsem zahýbat trubicí od nádrže a vždy když se hnula nádrž bylo slyšet stejné lupnutí jako při běžícím motoru. Tak nevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts