jozefsv Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 pisem za znameho.nemate niekto skusenost s origo autoradiom v 406?stale svieti a nehra.displej svieti bez cisel a pismen.co to moze byt?ako sa to da rozobrat?dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Jaký je to rok výroby a ukazuje to na displeji čtyři čárky? Není zakódované?:myslim:myslim [upravil dne 1/12/06 OK406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: OK406 Jaký je to rok výroby a ukazuje to na displeji čtyři čárky? Není zakódované?:myslim:myslim [upravil dne 1/12/06 OK406] ukazuje cislice nic ine.nejde vypnut a ani nehra.co s tym moze byt?rok vyroby zatial neviem.musim sa opytat znameho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Myslím rok výroby vozidla a typ rádia. Máš fotku.? [upravil dne 2/12/06 OK406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: OK406 Myslím rok výroby vozidla a typ rádia. Máš fotku.? [upravil dne 2/12/06 OK406] rok je tusim 00 ale nazov ti nepoviem lebo pokial sa pamatam tak tam nazov nebol.je to original od vyroby.fotku nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Tak to ti asi nepomohu. Já mám 1996 a rádio Peugeot 4050. Poslal bych ti manuál ale na starší modely ale to by ti nepomohlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: OK406 Tak to ti asi nepomohu. Já mám 1996 a rádio Peugeot 4050. Poslal bych ti manuál ale na starší modely ale to by ti nepomohlo. ak mozes tak posli mozno nieco z toho sa bude dat pouzit.ak by sa ti chcelo. naj riesenie asi bude ze to v pondelok este raz pozriem a potom napisem.dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Pošli mi email Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: OK406 Pošli mi email poslal som ti to do sukromnych sprav.dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Jestli je to rok 2000 je tam pravdepodobne Clarion.Kod je ulozeny v jednotce bsi tak by to melo byt ok.Pokud by tam bylo jine radio kde nesedi kod bude se ozyvat po urcitem casu pipnuti do repraku.Osobne si myslim,ze je problem v radiu.Kousnuty software nebo neco podobneho.Zkusit odpojit od napeti a na radiu vyzkratovat vstup napeti at se vybijou kondenzatory.Pokud to nepomuze jedine servis.Ten bude ale drahy tak se oplati si koupit radeji radio nove na mp3:DBohuzel prijdes o sladeni s palubovkou a v nekterych pripadech i o ovladani pod volantem:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 problem vyrieseny.odpojili sme baterku a nechali to hodinku postat.potom sme nahodili baterku a vsetko funguje a hra ako ma.takze dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts