Guest ZILA Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 http://www.ibesip.cz/besip/flash/besip.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 pocitam si to od te doby, co jsem parkoval po Avii... a jsem na to alergicky, kdyz se mi nekdo lepi na prdel.... k tomu pocitani, pocitam to snad kazdych 10 minut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 jo, a o to víc mě pak s... když do té mezery se ti hned někdo narve, popřípadě na tebe zezadu bliká jak o život:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeny Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Jojo,taky si to často odpočítávám,ale co je mi to platný,když mám furt někoho u zadku a ten to do mě v případě problému napere... Kamoš,když už se fakt naštve,občas použije zadní mlhovku a vopruz u zadku se aspoň trochu lekne.Já se zatím držím a občas přibrzdím,at mě raději předjede.Mějte se a přeju každýmu volnej zadek;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 ja jsem jednou jednoho takhle poslal do prikopu.... lepil se mi na prdel, tak jsem problikl brzdou.... nic, podruhe, potreti... nic.... tak jsem to na ferovku zaslapl.... no a hned byl v prikope.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Jo, jo, taky dost často počítám. Těm, co se mi chtěj podívat do kufru za jízdy, udělám barevnou hudbu brzdama a mlhovkama a je klid (pokud je aspoň trochu normální ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 tak na tohle muzes v praze leda tak zapomenout... i kdyz, leckdy tam je vzdalenost co ujedes tak za minutu, i kdyz jsi dva metry za autem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Původně zaslal: Marlin ja jsem jednou jednoho takhle poslal do prikopu.... lepil se mi na prdel, tak jsem problikl brzdou.... nic, podruhe, potreti... nic.... tak jsem to na ferovku zaslapl.... no a hned byl v prikope.... Tak to ma byt,tak je to sprane:myslim:myslim:myslim:D:D:D:super Komu není radno, to mu není pomoci!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Marlin ja jsem jednou jednoho takhle poslal do prikopu.... lepil se mi na prdel, tak jsem problikl brzdou.... nic, podruhe, potreti... nic.... tak jsem to na ferovku zaslapl.... no a hned byl v prikope.... a udelalo ti to radost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 neudelalo... melo? ja si myslim ze ne. Je to smutne, ale je to tak, nemel se lepit.... ja to proste nemam rad a nesnasim to. jina moznost uz nebyla a rozcileny jsem byl dost. Kdyz ho clovek pousti, uhyba a on nic, tak co mam delat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Nedivim se ti,ikdyž je to krapet drastická metoda.Ale občas mám stejný nápad i já,štvou mě ti,co mají týden papíry,tatínkový auto a jezdí jako mistři světa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 já patřím na silnici většinou k těm rychlejším, takže se mi nikdo na zadek nelepí, to spíš já někomu, ale to jen opravdu vyjímečně a to v případech, když je někde snížená rychlost třeba na 70, dotyčný zpomalí na 60, křižovatka omezení zruší a ten blbec jede furt těch 60...pokud ho nemůžu předjet, tak pak se mu nalepím na p*del, abych ho trochu \"popohnal\":mad: ...jinak když jedu služebním, tak jezdím slušně a občas se mi někdo na zadek přilepí, a to mám pak myšlenky stejný jako Marlin, ale neudělám nic, protože nechci riskovat, že by na útvar přišlo nějaký hlášení, že jsem zapříčinil nehodu:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 drsny reseni Marline, ale ucinny :D ja snad nepatrim k tem vylozenym brzdam co se na silnici vyskytuji takze mam zadek prevazne volnej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 no to reseni ma par chybicek, pokud pominu moralni tak z tech pravnich je to napr. zavineni dopravni nehody, protoze kdyz bezduvodne brzdeni nema na silnici co delat. ze tomu druhymu prisijou spoluvinu za nedodrzenou bezpecnou vzdalenost je druha vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Vvitty no to reseni ma par chybicek, pokud pominu moralni tak z tech pravnich je to napr. zavineni dopravni nehody, protoze kdyz bezduvodne brzdeni nema na silnici co delat. ze tomu druhymu prisijou spoluvinu za nedodrzenou bezpecnou vzdalenost je druha vec... No já bych brzdil kvuli psovi kterej utekl, nebo srně, a to už bezduvodny není, a pokud ten za mnou toho psa neviděl tak se ještě kromě nedodržení vzdálenosti dostatečně nevěnoval řízení. Ale to bych asi neudělal, to jen muj znamej když ho trefili zezadu policajti:D:D:D:D [upravil dne 2/12/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vvitty no to reseni ma par chybicek, pokud pominu moralni tak z tech pravnich je to napr. zavineni dopravni nehody, protoze kdyz bezduvodne brzdeni nema na silnici co delat. ze tomu druhymu prisijou spoluvinu za nedodrzenou bezpecnou vzdalenost je druha vec... No já bych brzdil kvuli psovi kterej utekl, nebo srně, a to už bezduvodny není, a pokud ten za mnou toho psa neviděl tak se ještě kromě nedodržení vzdálenosti dostatečně nevěnoval řízení. pokud by jsi mel v aute druhou osobu ktera ti to potvrdi tak by to slo, jinak by to bylo tvrzeni proti tvrzeni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vvitty no to reseni ma par chybicek, pokud pominu moralni tak z tech pravnich je to napr. zavineni dopravni nehody, protoze kdyz bezduvodne brzdeni nema na silnici co delat. ze tomu druhymu prisijou spoluvinu za nedodrzenou bezpecnou vzdalenost je druha vec... No já bych brzdil kvuli psovi kterej utekl, nebo srně, a to už bezduvodny není, a pokud ten za mnou toho psa neviděl tak se ještě kromě nedodržení vzdálenosti dostatečně nevěnoval řízení. pokud by jsi mel v aute druhou osobu ktera ti to potvrdi tak by to slo, jinak by to bylo tvrzeni proti tvrzeni.. No nevim jak to bylo v připadě toho známyho ale ty policajti to odskákali:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: ZILA http://www.ibesip.cz/besip/flash/besip.htm ZILA: to je staré známé, mě to už učili před 31 lety v Svazarmovské autoškole. A já to učím pořád od té doby, hlavně když jedu mimo město (ty dvě sekundy je minimální vzdálenost). [upravil dne 2/12/06 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 aby bylo zcela jasno, tak tu neobhajuju toho co jel vzadu nalepenej na kufru. jen mi prijde takovehle reseni ponekud prehnane, a zejmena nasledky. taky mohl mit v aute dite nebo spolujezdce, ktery za nic nemuze a mohlo se mu treba neco stat.... nehlede na to, ze potom bys tam tedy mel zastavit a jit se podivat, jestli to prezil, cimz riskujes rozbiti usmevu, a pokud nezastavis, tak neposkytnuti prvni pomoci. to jen na okraj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Vvitty aby bylo zcela jasno, tak tu neobhajuju toho co jel vzadu nalepenej na kufru. jen mi prijde takovehle reseni ponekud prehnane, a zejmena nasledky. taky mohl mit v aute dite nebo spolujezdce, ktery za nic nemuze a mohlo se mu treba neco stat.... nehlede na to, ze potom bys tam tedy mel zastavit a jit se podivat, jestli to prezil, cimz riskujes rozbiti usmevu, a pokud nezastavis, tak neposkytnuti prvni pomoci. to jen na okraj.... Když mluviš o dětech spolujezdcích a pod. Co když budeš muset zabrzdit!!!! Neměl by ten za tebou dbát na bezpečnost pasažéru ve svem autě! Je jasny pokud zabrzdíš bez duvodu tak ten za tebou tě muže trefit protože nepočítá s tím že budeš brzdit, ale nemá tak blízko co dělat!!! Má předvídat že mužeš brzdit třeba kvuli díře v silnici, kterou on vidět nemůže, nebo kvuli zminěnýmu zvířeti, který někde vyběhne. [upravil dne 2/12/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts