Tomcat Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Zdravím všechny. Mám problém se svou 406kou, jednoho dne jsem prostě nenastartoval, tak putovala do servisu IC West...Jenže tam je už několik dní a pořád neví co s tim je. Můžete mi někdo prosím poradit nějaký dobrý servis na Peugeoty v Plzni, kde jsou schopnější lidi? A nemuselo by to ani moc stát, chci ho prodat, tak abych do toho nevrážel nějaký děsivý sumy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 tak v IC Westu bych je nenechal menit ani gumicky do steracu... Napis clenovi paul jane, ten o nejakym servisu na frantiky vi. Melo by to bejt nekde v Kolárce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Zkus tenhle [upravil dne 1/12/06 Swallow] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Tak tam jsem jednou byl, ze mi nestartuje 205tka, nechal jsem zmerit tlaky, zmerili to na papirek ocejchovanej pro benzin, pak mi tvrdili ze tlaky jsou ok a jali se menit neco na cerpadle. Stalo me to celkem dost penez a nepomohlo to a oni ze musime menit dal, na to jsem se nastesti vysral a zajel jsem do servisu u nas doma, nechal si opet zmerit tlaky a zjistili ze jsou na hovno, serizeni vule ventilu pomohlo a pak to bylo ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul jane Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 2 Blizzard : Mas namysli ten servis v Tylovce vit jak sem ti rikal, Tam vozim auto porat a nedam na ne dopustit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenny1984 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Do IC WESTU moje autíčko nesmí.... Jsou to paka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5r.kubak Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Ahoj, poradíte kam v Plzni zajet s Peugeotem 307? Auto nějak přestalo jet, netáhne a kolísají otáčky a nevím komu to svěřit. Na IC-west jsem moc chvály neslyšel, tak bych radši volil něco jiného. Zatím zvažuji tyto: Tomáš Zábraha - AUTOOPRAVNA Rokycanská 116, Plzeň H+B auto, spol. s r. o. U Hvězdárny 1226/22, Plzeň Poraďte prosím.. [Edited on 29/10/12 08:14 by 5r.kubak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts