lubos.soj Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Zdravim vite nekdo jaka cidla mohou ovlivnit vykon motoru-motor 2,1 td.A kde se nachazi?Jeden automechanik opravoval moje auto nez jsem ho koupil predchozimu majiteli a mel uplne stejny problem-ztrata vykonu jak uz jsem tu psal.A kdyz jsem mu volal tak mi rekl ze mi to nerekne cim to bylo jen nejakym cidlem.Ze za tu informaci taky zaplatil.Tak dik za odpovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 lol..to ti jako opravil auto a nerekl cim to bylo jo ? to je podle trosku divny pristup. Prave ze kdyz mi tohle rekne, tak tim tuplem za nim priste pojedu, protoze mi da duvod zustat u takoveho mechanika. By me zajimalo, co je na tom motoru tak tajneho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubos.soj Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 on to auto zpravoval majiteli prede mnou a ja mu pak volal-tomu mechanikovy co mu s tim delal a nerekl mi to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubos.soj Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 A vite nekdo co jsou ty jednotliva cidla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubos.soj Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 Tak uz vim cim to bylo-cidlo tlaku turba-byl upadli nahubek pro tu hadicku,ten mechanik to slepil nejakym silikonem a upadlo to.Zajimalo by me kolik si za takovou prasarnu vzal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts