doktor Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Nemáte někdo na autě tyto stěrače Trico Innovision.Mám na 307 originál bezramínkové stěrače a chystám se je pomalu vyměnit.Originál Peugeotu stojí asi 1000Kč 1ks ,Od Valea X-TRM Silencio stojí kolem 900Kč kus a tyhle maj v Autoprimě za 580Kč kus Mají to bejt opravdu kvalitní stěrače od této firmy TRICO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Původně zaslal: doktor Nemáte někdo na autě tyto stěrače Trico Innovision.Mám na 307 originál bezramínkové stěrače a chystám se je pomalu vyměnit.Originál Peugeotu stojí asi 1000Kč 1ks ,Od Valea X-TRM Silencio stojí kolem 900Kč kus a tyhle maj v Autoprimě za 580Kč kus Mají to bejt opravdu kvalitní stěrače od této firmy TRICO Vypadá to zajímavě, možná by to stálo za vyzkoušení. Já jsem spokojenej s klasickejma Valeama , u bezramínkovejch odpadají zimní problémy ale nevim jak je to s přítlakem, aby to stihalo stírat. [upravil dne 30/11/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Stírají super, ale taky se kradou......už je nemám:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: doktor Nemáte někdo na autě tyto stěrače Trico Innovision.Mám na 307 originál bezramínkové stěrače a chystám se je pomalu vyměnit.Originál Peugeotu stojí asi 1000Kč 1ks ,Od Valea X-TRM Silencio stojí kolem 900Kč kus a tyhle maj v Autoprimě za 580Kč kus Mají to bejt opravdu kvalitní stěrače od této firmy TRICO Vypadá to zajímavě, možná by to stálo za vyzkoušení. Já jsem spokojenej s klasickejma Valeama , u bezramínkovejch odpadají zimní problémy ale nevim jak je to s přítlakem, aby to stihalo stírat. [upravil dne 30/11/06 Radek Hurvajz] Já tam klasické mít nemůžu ty tam nejdou.Přítlak ja naprosto bezvadnej,stíraj výborně při jakékoli rychlosti co jsem potřeboval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerome Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Původně zaslal: doktor Nemáte někdo na autě tyto stěrače Trico Innovision.Mám na 307 originál bezramínkové stěrače a chystám se je pomalu vyměnit.Originál Peugeotu stojí asi 1000Kč 1ks ,Od Valea X-TRM Silencio stojí kolem 900Kč kus a tyhle maj v Autoprimě za 580Kč kus Mají to bejt opravdu kvalitní stěrače od této firmy TRICO Ahoj, mám k tomuto tématu jeden dotaz. Daji se tyto stěrače nasadit místo klasickejch? Mám klasický a potřebuju je vyměnit a řekněme, že ty bezramínkový by mojí Pegy celkem slušely Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 2 Jerome: urcite, taky jsem si je dokupoval na svy auti..staci jen vedet rozmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Původně zaslal: Radek V. Stírají super, ale taky se kradou......už je nemám:( Někdo má a někdo nemá... prostě krade se všechno... poklice už asi ne, že jo? já mám od Bosche a zatím už půl roku je tam mám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Radek V. Stírají super, ale taky se kradou......už je nemám:( Někdo má a někdo nemá... prostě krade se všechno... poklice už asi ne, že jo? já mám od Bosche a zatím už půl roku je tam mám stěrače jsem měk taky asi půl roku.....tak si nemysli že máš vyhráno:D a poklice origo měly životnost před barákem přesně jeden týden:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts