Jump to content
  • Aktuální cíle darů

připojení na net

NARTIN

Recommended Posts

Zdar, chtěl jsem se zeptat, jste někdo připojenej k netu přes kabelovku od UPC? Jak Vám to šlape? Já mám 512kb/s, ale už aspoň měsíc mi to jde prakticky jen pozdě večer. Do teď jsem měl první 2 měsíce připojení zdarma, to mi to tolik nevadilo. Ale teď, když už budu muset platit, tak přemýšlím o zrušení smlouvy. Přes den je to na mašli, o ňáký trpělivosti nemůže bejt ani řeč. Při zavolání na infolinku mě asi 2x přepojej na technickou podporu a tam mi to ještě k tomu nahlásí, že jsem třeba 15. v pořadí. Abych si při každým problému kupoval na zavolání jeden kredit, no nevim nevim:roll:roll

Mno koukám, že je to s tím netem všude stejný:( Ale lidi si veřejně stěžujou jen na O2... Přitom já mám od nás v rodině dvě ADSLka (doma 2Mb a naši 512kb) a nemůžu si stěžovat - šlape to výborně! Pár lidí má i tu IPTV a taky si nestěžujou - snad jen manželky, že chlapi jen čumí celej den na sport :D

S kabelovkou mám zkušenosti jen přes kámoše. Ten má ale od \"chella\" taky 2Mb a je taky spokojenej. Jen mu to teďka nějak snížili, protože prej od něj nějak chodí Spam, nebo co - má zavirovanej komp:myslim

Každopádně s UPC zkušenost nemám. Ale obecně platí, že když pohrozíš, že ukončíš smlouvu, tak se tebou začnou zabývat, aspoň trochu ...

Původně zaslal: NARTIN

Zdar, chtěl jsem se zeptat, jste někdo připojenej k netu přes kabelovku od UPC? Jak Vám to šlape? Já mám 512kb/s, ale už aspoň měsíc mi to jde prakticky jen pozdě večer. Do teď jsem měl první 2 měsíce připojení zdarma, to mi to tolik nevadilo. Ale teď, když už budu muset platit, tak přemýšlím o zrušení smlouvy. Přes den je to na mašli, o ňáký trpělivosti nemůže bejt ani řeč. Při zavolání na infolinku mě asi 2x přepojej na technickou podporu a tam mi to ještě k tomu nahlásí, že jsem třeba 15. v pořadí. Abych si při každým problému kupoval na zavolání jeden kredit, no nevim nevim:roll:roll

Vě většině lokalit po Praze chodí UPC naprosto bezvadně. Rachlost linky kolísá tak o 8 procent a drží celej den.

Máš buď smůlu na místo, kabely, nebo nastavení....

UPC je nejkvalitnější připojení co může obyč smrtelník komerčně mít.

Já mám taky UPC 1024k a funguje v pohodě, Praha 9. Problémy nejsou, instalace byla taky v pohodě, technik přijel, zapojil, odjel. Dokonce po sobě uklidil :) . Jinak předtím ADSL taky šlapalo v pohodě, ale rušíme pevnou tak proto přechod na UPC.

Původně zaslal: Driver

Já mám taky UPC 1024k a funguje v pohodě, Praha 9. Problémy nejsou, instalace byla taky v pohodě, technik přijel, zapojil, odjel. Dokonce po sobě uklidil :) . Jinak předtím ADSL taky šlapalo v pohodě, ale rušíme pevnou tak proto přechod na UPC.

Platíš wieviel? Máš k tomu samozřejmě ale i televizi přes UPC?

Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: Driver

Platíš wieviel? Máš k tomu samozřejmě ale i televizi přes UPC?

Ne bez televize, jenom net.

Já se tu v Brně chtěl připojit na Netbox, bohužel je až ve vedlejších chalupách. Mají bezproblémové linky a cenově jsou nejlepší firmou široko daleko. Žádné FUP a podobný sankce, linky fičí jak zběsilý.

Mám možnost jen přez UPC, ale asi radši půjdu do wifi. Je tady signál a zdá se že to bude průchodnější volba i když cenově je to stejný jak UPC.

Sám jsem zvědavej jak to bude chodit.

Původně zaslal: vector

Vě většině lokalit po Praze chodí UPC naprosto bezvadně. Rachlost linky kolísá tak o 8 procent a drží celej den.

Máš buď smůlu na místo, kabely, nebo nastavení....

UPC je nejkvalitnější připojení co může obyč smrtelník komerčně mít.

jde to i lepe a levneji... ale to jsou vyjimky... napr. 5Mbit za 400 bez omezeni dat....

kazdopadne UPC mohu doporucit, mam s nima dobre zkusenosti pro bezne uzivatele.

Já mám UPC s rychlostí přenosu dat až 1024/128 kb/s a jsem maximálně spokojená, k tomu mám 36programů + HBO a to vše za 499Kč měsíčně :super . Internet jede pořád stejně, nevšimla jsem si, že by v tom byly nějaké rozdíly přes den a v noci.

No vzhledem k tomu, že kabelovku u nás doma nemáme a z jediného okna nevidím na žádný přípojný bod wifi, musel jsem vzít zavděk ADSL...

Nejdřív od Telecomu, kde mě samozřejmě štvaly poplatky za telefon, který jsem nepoužíval, ale v létě tu zřídily přípojný bod České radiokomunikace, takže jedu přes ně - Bluetone ADSL Premium 3072/512 (bez FUP, neomezená data, agregace 1:20). A naprostá spokojenost.

Bohužel se budu brzo stěhovat na venkov a zřejmě upadnu do netového pravěku, protože mé dosavadní připojení tam zřejmě nebude možné přenést. Bluetone tam zřejmě bude mít jen ADSL Classic a tam je FUP a agregace 1:50... :grr