Hasicm Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Ahoj lidičky, neporadili by jste mi někdo autorizovaný servis Peugeotu? Byl jsem na dvou garančkách po 10-ti a 20-ti tisících,dvakrát jsem vyřizoval reklamaci u dvouch různých servisů a jednání u obou mě dost šokovalo. Pro oba to končí asi tím, že jim tam necháte 400 000 za auto a poklepou vám pravicí. Bydlím v Karlových Varech a klíďo pojedu do 100 až 150 km, když budu vědět, že tam budou ctít zákazníka. Nebudu už ale jezdit do Sokolova (Drásta) a do Prahy (AV Car). Jinak auto je skvělý, ale kdyby za mnou dneska někdo přišel, jestli si má koupit Peugeota, asi bych ho odradil právě kvůli tomu, jak se ty prasata v servisech chovají. Předem díky..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 A co auto Vašenda na Praze 9? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasicm Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 Máš tam nějaký zkušenosti, mě to fakt odrazuje, to jejich jednání... Díky..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Auto Vašenda není autorizovaný servis.... , takže pokud ti jde o záruku nemůže sloužit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 ja ma dobry zkusenosti s MKckem v Ceske Lipe sem byl u toho, kdyz si nekdo nechal delat do Boxeru mrazirenskou zastavbu a ta firma to zmrsila, tak to pezot odmontovaval, bo co a uznalo se to jako relkalmaca, a pan byl nastvany, ze to pezot uznal jako relkamaci, ze to mela zaplatit ta firma co to delala.... nebo neco v tom smyslu pak prijimaci technik je sikovny, a da se s nim v pohode vyjit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toro Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Použij Doška z Mělníka, po domluvě si u auta můžeš být. S Drástou se to nenechá srovnávat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fox.chosen Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 já opravuju v Jirkově, za měsíc budou autorizovaní a vždycky v pohodě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafon Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 a co v Brně, s jakým origo servisem máte dobré zkušenosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globe Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Origo servis nebrat ... mám dvě osobní zkušenosti (v Brně) a to dost hrozné ... naštěstí bylo auti v záruce, takže to bylo zadarmo, ale být normální zákoš, tak tam nechám min. šest tácků dohromady a to úplně za nic !! Připojení diagnostiky (která nic neukázala), demontáž dveří (kde se nic nenašlo) ... a údajné odstranění závady (která se do týdne vrátila) ... Prostě co se dá - udělám doma sám a jinak mám známýho u Břeclavi - díly sice neoriginál ale levný (a co si budem namlouvat - je to to samý, akurát na tom není lvíček) a práce kvalitní a za lidovou cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulíšek Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Nazdarek, Taky nic moc zkušenost. Sice jsem byl jen na předzáruční prohlídce po 10 000km, ale i když jsem byl objednaný na určitou hodinu, tak mi řekly. Dejte nám klíče a pro auto si příjte tak za dvě hodiny. Proboha co tam chtěli dělat na prohlídce dvě hoďky? . To jsem odmítl s tím že mám nějaké věci v kufru atd. a že chci být po celou dobu u svého Pažoutka:roker. Moc se jim to nelíbylo, ale co měli se mnou dělat. No nekecam olej jsem kontroloval a byl na max. podle protokolu mi tam dolely půl litru (naštěstí je to zdarma, ale jestli dělají to samé i platícim zákazníkum:bojim) a celá kontrola tvrvala přes hodinu, ale stím že mechanik dělal tři auta najednou (asi byl průměrna ženská) Do budoucna jenom skočim na garančku po 30 000km a kašlu celý autorizovaný servis. Jenom jsem zvědavý kolik času budou potřebovat na výměnu oleje a napíchnuti na diagnostiku:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmil Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 To Globe: A ve kterým jsi to byl servise v Brně?RM Servis nebo Famko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulíšek Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Z Havířova bych to měl asi trochu z ruky:roll, ale nechci dělat nikomu špatnou reklamu:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GONDAR Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Ja sa po skusenostiach autorizovanému servisu vyhýbam.Je to drahé a žiadna kvalita pokiaľ tam nemáte svojho človeka. Horšie je to v záručnej dobe.O prístupe k zákazníkovy radšej mlčať su to majri sveta ktorí klamu. Inak najlepšie je nájsť šikovného mechanika aj ked v garáži a nestriedať servis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts