Michal.B Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Zdarec.Nevite někdo co by mohlo klepat asi na zadni napravě.Při přejeti nerovnosti mi vzadu na prave straně něco klepe.Zkoušel jsem jestli tam neni vule,ale nikde nic neklepalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 http://www.peugeot-club.com/peugeot.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Sorry, za predošlý link!!! Daj si vyhľadať člena - Peton24 a zobraz si jeho príspevky. Tam nájdeš odpovede a verím, že Ti pomôžu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Zadni naprava se probirala treba tady: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Co tlumiče? Špatné tlumiče tohle dělávají... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Taky jsem si říkal že tu může byt i tlumič.Ale jak to zjistit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Poznáš to na chování auta anebo zajít otestovat tlumiče. Dobrý test dělají na STK na Bohdalci, kde ti pohyblivou plošinou zjistí i vůli na kolech. Vyjde to na 200,- a doporučuji tam jít v pátek hned ráno. Mají od sedmi... Přijdeš a za 15min jedeš pryč. Ale teď jsem si všimnul že nejsi z Prahy.... :/ [upravil dne 29.11.06 MPavel] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Sice nejsem z Prahy,ale dělám v Kolíně,a to neám moc daleko.Někdy tam musim zajet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Tak jsem o vikendu skoumal co by to asi mohlo klepat,a prisel jsem na to ze to budou asi tlumice.Je to mozny ze to jsou tlumice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Nech si udělat ten testík a uvidíš. Já jsem tam byl před týdnem a kvalita tlumičů 92%.... Podvozek mam naprosto v cajku jen jsem zjistil, že mam totálně oddělaný zimáky.... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Mno na Bohdalci jsem dělal technickou a .... Ten jejich slavnej test mi oddělal horní uložení tlumičů a podle toho odborníka, co tam mají, tak mám v čudu zadní tlumiče a předek OK. Měsíc po tom, jsem byl auto dát do kupy u Vašendů a tam mi řekli, že zadek je OK, ale přední jsou včudu, včetně toho uložení. Teď komu máš věřit?! Já teda věřím Vašendům! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Já jsem na Bohdalci byl dvakrát co se týče tlumičů a auto to vždycky přežilo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 To sa stáva! Kolega bol so svojím Puntíčkom po kúpe auta v servise č.1 a tam mu povedali, že treba bezpodmienečne meniť zadné tlmiče! Jemu sa to nejak nezdalo, išiel do servisu č.2 a tam na jeho počudovanie - tlmiče v pohode. Od vtedy najazdil 50 000 km a všetko je OK, tak si vyber komu veriť!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Na 406 je typická závada - vůle ve svislých táhlech stabilizátoru (vpředu nebo i vzadu). Projevuje se klepáním. Oprava asi 500 Kč jedna strana. Podle toho jak často se vyskytuje, tak to tipuji na tato táhla (odchází častěji než tlumiče). [upravil dne 7.12.2006 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 Ja jsem to zkoušel že jsem měl auto na zvedaku a pod napravu jsem dal tyčku a trochu jsem ji přizvedaval a zkoumal jsem co to klepe.Jedině kde jsem citěl klepani bylo na te vrchni tyčce tlumiče.A přes tlumič by se to klepani nedostalo az na tu tyčku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal.B Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 Zkoušel jsem je dotahovat ale pruži už na te gumě tak budou asi dotaženy.Možna bude v haji to uloženi tlumiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts