Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

PIONEER DEH-P55BT


Guest Ludweek

Recommended Posts

tak mi dosluhuje muj celkem poslusny sony CDX3300R a zacinam premyslet o necem novym. a dost me zaujala tahle hracicka :) ma to moznost pripojeni tovarniho ovladani pod volantem a bluetooth pro handsfree..a je to pioneer s prekvapive dobrym designem :D mate nekdo nejaky reference...ja prisel jenom na to ze je nekdy potiz prave s tim bluetooth. mam original repro v caru a menit to uz asi nebudu takze prosim nechte alpinu spat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Ludweek

jo cenovka je taky dobra...nekde to meli dokonce v akci za 7500 voci :D

JJ za tu cenu asi lepší radio není,umí toho fakt hodně a je to hlavně PIONEER :aut :aut :aut

Pokud si ho pořídíš tak si pak rezervuju u tebe poslech a prohlídnutí... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem asi uplne blbej...na strankach www.pioneerelectronics.com jsem tenhle model vubec nenasel...zajimalo me jaky telefony to podporuje a jestli se da eventuelne menit firmware :( ale nasel jsem tam model DEH-P9800BT ktery tady prodavaji za necelych 20t a na tam v prepoctu vyjde na 12t :D shop na strankach funguje jenom pro americky trh..znamena to ze v americe P55BT vubec neprodava coz je skoda protoze by to bylo asi financne zajimavejsi...nebo mate nekdo zkusenosti s balikem ze statu? jak vychazi clo a postovny? na evropskych strankach pioneer nejsou pochopitelne ceny :D

nasel jsem jenom Compatibility Guide

2John: na dzban se nedostanu driv nez pristi rok...ale driv to stejne asi nekoupim takze nezoufej..ovsem prezentaci se branit nebudu :papa

[upravil dne 28/11/06 Ludweek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tento model pioneeru je dobrej. Ten Bluetooth by měl umět komunikovat se všema telefonama. Ale nevyhoda je že umí jen přijímat a pokládat telefonní hovor. Neumí načíst telefonní seznam a ani přehrávat MP3 uložené na telefonu. je to čistě jenom pro příjem hovorů. Pak je škoda, že to nemá 3 x RCA výstupy. Ale jinak je kvalitativně dobrý.Ještě zajmavější je model DEH - P75BT. Ale také jiná cena :(. Takže ho jen doporučuji. Taky bylo na mém seznamu ale nakonec jsem koupil JVC KD-DV6201 na DVD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no podle toho Compatibility je prenos telefoniho seznamu mozny...tedy aspon u myho typu founu to tvrdi :Batch: Some phones allow the whole phone book to be transferred in one transmission.

ovsem i to ze je ta funkce free hand mozna je dostacujici...lepsi nez dokupovat nejakou absurdni placku na ucho :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor na radia z ameriky.V amerike sa pouziva ladenie iba po neparnych frekvenciach (99,1Mhz , 99,3Mhz , 99,5Mhz ...) takze trebars stanicu vysielajucu na 99,2Mhz nechytis. Niektore radia sa daju prepat, ale niektore nie. Konkretne mal som v rukach Piooner ktory nesiel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Jaris

No telefon to umí ale to rádio ne. Ptal jsem se na to přímo prodejce. Ale určitě je to lepší než kupovat hands free a mět to vše v jednom.

ja jsem po ranu zase trochu zbrzdenej :D muzes to prosim trochu vic vysvetlit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Jaris

Telefon umí přenášet informace ale to rádio neumí načíst tel. seznam a pracovat sním. Takže vyvolat určité číslo ze seznamu v telefonu musíš pomocí mobilu. A pak komunikuješ přes rádio. Klasické hand sfree .

jo takhle..tak uz jsem chytrejsi :D no ale to je skoda ze to nezvlada...predpoklady to ma tak kde udelali soudruzi chybu ? :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Soudruzi to udělali vyčůraně. Vyrobili další model, který tohle zas umí. Samozdřejmně je dražší a tak si musí lidi připlatit. To je stejný i u dalších věcí. Nokia třeba vyrábí mobili které maj stejné vlastnosti a tedy i střeva a liší se jen desing nebo je tam nahranej jinej fimware. A takhle to dělaj všichni výrobci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DEH-P75 BT umí natáhnout ten seznam a ještě by měl umět písníčky co jsou uložené v telefonu. Má barevný display a další ty ptákovinky jako animace a tak. Ten už je za 13 000 táců na internetových prodejnách a 15 000 v normáních shopech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

tak jsem dnes obdrzel balicek

1093_23.jpg

:D uz se tesim na vanoce :super

jinak vsem preji stastny a vesely a at najdete pod stromeckem taky neco co vas poradne potesi :)

PS: nejsem materialista a stedry vecer je uz vlastne jenom takove pozlatko komercionalismu ale kdyz darky tak pro vsechny :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

To Ludweek, a taky ostatní co to čtou.

Tak už je měsíc co ho máš (DEH-P55BT) a ještě jsi nenapsal jak jsi spokojen, a hlavně jak jsi se spojil s mobilem. Co telefonní seznam, podařilo se ti ho stáhnout? Já ho (DEH-P55BT) mám asi 2 týdny a k němu Nokii 6233. Rádio je super telefonování také ale ten telefonní seznam nemohu stáhnout. V návodu rádia i telefonu je popis jak na to, ale nějak mi to nejde. Zatím vyhledávám v seznamu volaných císel z rádia který zůstávají uchovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Ludweek

jjj no sorry uz jsem to bral jako mrtve tema :D a taky resim stejny problem jako ty takze bych asi napsal az by se to povedlo...muzu vedet kde jsi radio koupil? protoze ja si ho objednal na pixmanii a jak mozna vite je to francouzka firma..takze zbozi je z francie no a me jeden typek v prodejne basys.net (coz je ofiko dovozce pioneer) tvrdil ze jiny kraj jiny mrav..respektive jiny soft ktery si nemusi rozumnet s pristroji prodavanymi (telefony) v nasi zemi. nezdal se byt moc presvedcivy. v kazdem pripade to hodlam resit jeste pres servis pixmanie. mam SE 510i a potiz jak rikas pri pretahovani seznamu se spojeni prerusi...ale jak psal uz Jaris...prej je to u tohodle modelu normalni (i kdyz jsem to pochopil tak ze to ten model neumoznuje...ne ze se pri tom vyskytuje chyba :( ):( jinak to hraje vyborne a celkove jsem s tim spokojeny...jenom mi vadi ten multijoystick...pri ladeni stanic kdy se musi podrzet v je to dost na pikacu...pri jizde na nasich eňo ňuňo silnicich mi z toho sjede prst..podobny i pri zmene hlasitosti...ale zvyknu si :D display a je prehledny a skvele podsviceny (se zmenou barvy si hraju porad :) ) a CD proste hrajou porad...jeste zadny preskoceni ani error pri nacitani. jo a jak jsem uz rikal ..ten zvuk je proste skvely :)

neprijemnost je jenom ta ze jsem pocital s pripojenim ovladani pod volantem...jednoduchym resenym uz jenom nejakou malickosti (podle popisu produktu to tak vypadalo) ovsem zjistil jsem ze je potreba radukce ktera je opet pekne draha (stejne jako u sony :( ) asi moje blbost a kazdy si rekne ze je to jasny..no ja veril ze to proste pude jednoduse.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...