Piwec Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Ahoj všichni, mohli byste mi poradit jak si můžu sám utěsnit výfuk??? Jestli to teda jde...nebo se musí koupit nový??? díky:nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Původně zaslal: Piwec Ahoj všichni, mohli byste mi poradit jak si můžu sám utěsnit výfuk??? Jestli to teda jde...nebo se musí koupit nový??? díky:nevim Jak netěsný, ve spoji?? Nebo je prorezlej?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwec Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Piwec Ahoj všichni, mohli byste mi poradit jak si můžu sám utěsnit výfuk??? Jestli to teda jde...nebo se musí koupit nový??? díky:nevim Jak netěsný, ve spoji?? Nebo je prorezlej?? Je nětěsný ve spoji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Původně zaslal: Piwec Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Piwec Ahoj všichni, mohli byste mi poradit jak si můžu sám utěsnit výfuk??? Jestli to teda jde...nebo se musí koupit nový??? díky:nevim Jak netěsný, ve spoji?? Nebo je prorezlej?? Je nětěsný ve spoji... Prodává se na to taková těsnící pasta, někde se to tu už řešilo, zkus to vyhledat, nebo se poptej v prodejnách výfuků Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 necchat zavarit. za 300,- se to vyplati, sice to nebude rozebiratelne, ale to myslim neni zadna vada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Je to psata od firmy bosal a funguje 100% cena cca 130kč Zavařit to na pevno je asi dost nešikovný řešení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Původně zaslal: f3Rd@ necchat zavarit. za 300,- se to vyplati, sice to nebude rozebiratelne, ale to myslim neni zadna vada... Jo myslím, že by jsi si hodně nadával kdyby jsi potom musel jednu z těch částí měnit. Já jsem to měl tímhle způsobem svařený na starý 306 a tomu kdo to dělal muselo zvonit v uších jak jsem nadával, když jsem potřeboval vyměnit zadní tlumič. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 tusim, ze se da koupit jen to zakonceni pod tou sponou, jestli je vyrezle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Původně zaslal: .mycTD tusim, ze se da koupit jen to zakonceni pod tou sponou, jestli je vyrezle Ty koncovky na spoje jednotlivých částí výfuku se dají koupit. Já jsem je měl vyrezlý, tak jsem je odřízl a CO přivařil a je to pohodě a není potřeba kupovat celý díl výfuku. [upravil dne 28/11/06 OK406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Mají ve Spei. Stojí to myslím kilo ta přiruba. Já ji měl taky uhnilou a navařili novou. Nemá smysl se s tím drbat doma. Já vyklepával přírubu z plechu, těsnil to tím lepidlem od Bosalu a stejně to stálo za prd. Zajel jsem do Spei výfuky a koupil jeden díl novej a tu přírubu. Práce za výměnu byla 3 kila i s tím těsněním a přírubou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Mě stály ty dvě koncovky asi 120,-Kč + COčko a pohodě. Jinak Výfuk je pořádku, tak je zbytečné kupovat nový kvůli uhnilé koncovce na spoji.:myslim:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Ahoj.Na tom mojem to někdo také svařil dohromady.Upadlo to pak těsně před posledním hrncem.Koupil jsem za 80 pásku,omotal,nasadil jsem objímku,zatáhl a podle návodu 20 minut zapekl.Drží to už měsíc.Jinak by mě poslední díl stál 2500.-.P806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 no ja jsem pouzil taky to lepidlo,je dobry dokud ho nevydrolis,ono tak stvrde az mi vzdycky popraskalo a vydrolilo se to!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts