jozo66 Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Zdravim nemate niekto navod ako spravne odvzdusnit ABS-ko na 306-tke,dik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 stejně jako všecky jiné ABSka, kromě P405MI16 do r.v. 92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo66 Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 a to je ako? inak ja mam 306 r.v95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 bendix nebo Bosch? tusim, ze by to mohl byt Bosch, ale nevim jiste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo66 Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 bosh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Uplne nejlip s pretlakem :-) ale to je v domacich podminkach malokdy dostupne. Takze muzes pouzit klidne klasicky zpusob. naslapavat a postupne zadni prave, zadni leve, predni prave, predni leve. To vse pri vypnutym klicku. Nekdo klicek zapina, nekdone - ja osobne si myslim, ze lepsi to bude s vypnutym. Pak si to vsecko odzkousej se spustenym motorem, jestli nemas moc mekkej pedal a pak opatrne jezdi az tomu budes verit, ze to bude brzdit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo66 Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 diky za radu vyskusam,ale pocul som ze s ABS kom to nie je az take jednoduche ako bez neho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 to je prave na tu MI16do rv92 - ta ma uplne jiny (debilni) system. Jo a jeste jsem zapomnel, ze pote co odvzdusnis brzy, bys mel odvzdusnit i to samotny ABS . prvne predni, potom zadni.... pokud teda to tvoje abs ma odvzdusnovaky, ale melo by je mit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo66 Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 presne to som pozeral ale je to navod pre bendix a neviem ci je rovnaky postup pre bosh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 jestli tam mas opravdu ten 4 kanalovy Bosch, tak je ten postup jako auto bez ABS. PPro jistotu jsem mrknul to manalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Původně zaslal: jozo66 Zdravim nemate niekto navod ako spravne odvzdusnit ABS-ko na 306-tke,dik. Zdravím Jozef, vidím tvoj príspevok, tak ako bolo v práci? S týmto problémom ti ja neporadím ale rád si prečítam túto radu bo riadne zaujala. Tak servus jozef. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo66 Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 vostik diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Původně zaslal: jozo66 vostik diky Servus Jozef, vidím, že aj ty tu už rád zabrúsiš na toto forum, Je tu skvele. A niet na d dobrú radu ktorú nájdeš. Pozdrav chalanov v robote. čafte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts