Henz Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 nesvítí mi pár tlačítek na digiklima,poradte,jak se dostat na žárovku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Sevrus, ja mám síce manuál, ale stčilo mi tam zhodiť dole /demontovať/ tie krajne záslepky nejakým tupým širším nožom aby sa nepoškrábali okraje. A potom vyšrobovať torxy a už sa dostaneš k celému spodnému držiaku žiaroviek. Je možné že budeš mať prepojené držiaky ktoré su nad sebou tak budeš musieť ísť postupne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Původně zaslal: Henz nesvítí mi pár tlačítek na digiklima,poradte,jak se dostat na žárovku Jakej máš model, starej nebo novej?? Je tam rozdíl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henz Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 díky za nápovědu,ale ,oudrej z toho moc nejsem a mám starší model r.v.96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Původně zaslal: Henz díky za nápovědu,ale ,oudrej z toho moc nejsem a mám starší model r.v.96 Musiš vyndat ten plast na středovym panelu, na foru je někde návod jak to sundat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts