Alesssek Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Zdravim Vas, v servise mi reki, ze mam v haji zadni napravu. Ze pry jsou vybite jehlove loziska a je treba vymenit cepy. muzete mi prosim rict, kolik odhadujete cca cenu a jestli je trba menit celou soustavu okoli loziska, nebo jen lozisko? v jednech materialech jsem se docetl, ze pry celou soustavu, ale nejsem si tim jisty, protoze jinde jsem cetl, ze jen lozisko. mam peugeota 405 gri, r.v. 1990, predem diky za odpoved. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Informací tady najdeš dost, dej si vlevo nahoře hledání, pokud to auto nemá výraznou hodnotu, nemá to cenu, repase bude stát cca 10tKč, což je obecně hodnota tvého vozu. Vzhledem ke stáří budeš dělat ložiska i čepy, po kterých běhají, něco okolo brzd, prostě 405 starý model je na dojetí..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alesssek Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Původně zaslal: Rebik Informací tady najdeš dost, dej si vlevo nahoře hledání, pokud to auto nemá výraznou hodnotu, nemá to cenu, repase bude stát cca 10tKč, což je obecně hodnota tvého vozu. Vzhledem ke stáří budeš dělat ložiska i čepy, po kterých běhají, něco okolo brzd, prostě 405 starý model je na dojetí..... takze oprava bude stat 10000? jsem student a pro me je priznivejsi to chat opravit nez koupit nove, nebo neco jineho... takze pokud muzes, zkus poradit. diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Je to na servis, odkud jsi? Je to opravdu tak tragické, bouchá to, vozíš v tom cement? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alesssek Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Původně zaslal: Rebik Je to na servis, odkud jsi? Je to opravdu tak tragické, bouchá to, vozíš v tom cement? nedela to nic, ale byl jsem v servise a tam mi rekli, ze mam zadni napravu v prd..., takze jsem se dotipil, ze to budu muset nechatopravit. jsem z opavy. rekli mi, ze jde o loziska a cepy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Jestli to nezatěžuješ a nedře to o podběhy či to nestojí křivě, tak bych se na to vybod, to nemá u studentského popojíždědla smysl. Repase je vhodná, ale musí to odjezdit, kolo ti neupadne a horší to taky zásadně nebude. Nebo máš s tím autem nějaké plány? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alesssek Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Původně zaslal: Rebik Jestli to nezatěžuješ a nedře to o podběhy či to nestojí křivě, tak bych se na to vybod, to nemá u studentského popojíždědla smysl. Repase je vhodná, ale musí to odjezdit, kolo ti neupadne a horší to taky zásadně nebude. Nebo máš s tím autem nějaké plány? no musi mi to vydrzet dalsi 4roky...a v servu me upozornovaly na to, ze to bude plavat... tak mam stra, at to v zime neustreluje a udzim to na ceste... jelikoz se mnou jezd dalsi lidi do skoly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Pokud čtyři roky, tak to udělej hned, na SM ale nevím kde, ten servis to udělá? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Původně zaslal: Alesssek Původně zaslal: Rebik Jestli to nezatěžuješ a nedře to o podběhy či to nestojí křivě, tak bych se na to vybod, to nemá u studentského popojíždědla smysl. Repase je vhodná, ale musí to odjezdit, kolo ti neupadne a horší to taky zásadně nebude. Nebo máš s tím autem nějaké plány? no musi mi to vydrzet dalsi 4roky...a v servu me upozornovaly na to, ze to bude plavat... tak mam stra, at to v zime neustreluje a udzim to na ceste... jelikoz se mnou jezd dalsi lidi do skoly... otec mel na 405tce zadek naprosto v prdeli, kola do A, na heveru jedno kolo melo vule jak prase smerem dopredu a dozadu, proste vybite. Na suchu v pohode, ale na snehu se s tim jezdilo fakt spatne, clovek furt vyrovnaval to plavani volantem. Nedalo se s tim jet vubec rychle. Tohle ti jenom rikam, ale ta naprava byla proste na srot, ze by se to opravit nedalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alesssek Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Alesssek Původně zaslal: Rebik Jestli to nezatěžuješ a nedře to o podběhy či to nestojí křivě, tak bych se na to vybod, to nemá u studentského popojíždědla smysl. Repase je vhodná, ale musí to odjezdit, kolo ti neupadne a horší to taky zásadně nebude. Nebo máš s tím autem nějaké plány? no musi mi to vydrzet dalsi 4roky...a v servu me upozornovaly na to, ze to bude plavat... tak mam stra, at to v zime neustreluje a udzim to na ceste... jelikoz se mnou jezd dalsi lidi do skoly... otec mel na 405tce zadek naprosto v prdeli, kola do A, na heveru jedno kolo melo vule jak prase smerem dopredu a dozadu, proste vybite. Na suchu v pohode, ale na snehu se s tim jezdilo fakt spatne, clovek furt vyrovnaval to plavani volantem. Nedalo se s tim jet vubec rychle. Tohle ti jenom rikam, ale ta naprava byla proste na srot, ze by se to opravit nedalo. tak ja mam kola rovne a jen nastesti vymletety loziska, ale stejne to chci dat opravit, protoze se mnou jezdi dalsi lidi a nechci, aby se neco stalo.... odhadnes cca cenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Jen se připojím k tématu svou otázkou. Asi se o tom už psalo, ale proč hledat, když se tu teď diskutuje Mladá má 106 a v servisu nám řekli, že bude chtít udělat časem zadní náprava. Ptali jsem se kdy, a prý přes zimu to máme nechat a nějak během jara dorazit... Chci se jen zeptat, jestli je lepší to nechat až to bude totálně v čudu, nebo čím dřív, tím líp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts