zdeneks Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 zdravím všechny. mám prosbu nevíte někdo co se používá za nemrznoucí směs do chladiče.může se michat s fridexem. dik zdeněk. auto je dovezené z německa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 nemůže. Osobně bych zajel do Peugeotu. Je tam směs tmavě modrá. VW mají červenou, Renaulty světle modrou. hele já měl pocit, že tam mám málo nemrzky a z důvodu absence Peugeotu v Prostějově jsem zajel do Renaultu ( s tím, že Francouz jako Francouz ) a tam mi sdělili, že míchati nelze. Jinak hrozí žmolky ( např.) a ucpání systému. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scholtz Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Ja som nedavno tiez menil chladiacu kvapalinu. Co som zistoval tak: zalezi to od roku vyroby. V tych najnovsich je REVKOGEL 2000 alebo PROCOR TM 108 alebo GLYSANTIN G33. Lenze totu su nejake Francuzke vyrobky, ktore sa u nas neduju kupit. Inak sa tiez riedia 1:1 s vodou a su do -35C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citros Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Původně zaslal: Hadra nemůže. Osobně bych zajel do Peugeotu. Je tam směs tmavě modrá. VW mají červenou, Renaulty světle modrou. hele já měl pocit, že tam mám málo nemrzky a z důvodu absence Peugeotu v Prostějově jsem zajel do Renaultu ( s tím, že Francouz jako Francouz ) a tam mi sdělili, že míchati nelze. Jinak hrozí žmolky ( např.) a ucpání systému. je to tak, jen to neni modry, ale nazelenaly, vsichni tomu rikaji \"parafa\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenny1984 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Já bych z toho nedělal takovou vědu. Je uplně jedno, jakej je to výrobce, nebo jakou to má barvu. Základ je stejně vždycky jeden-Glykol:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: Hadra nemůže. Osobně bych zajel do Peugeotu. Je tam směs tmavě modrá. VW mají červenou, Renaulty světle modrou. hele já měl pocit, že tam mám málo nemrzky a z důvodu absence Peugeotu v Prostějově jsem zajel do Renaultu ( s tím, že Francouz jako Francouz ) a tam mi sdělili, že míchati nelze. Jinak hrozí žmolky ( např.) a ucpání systému. Souhlasím, je tu nebezpečí sražení, žmolky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Já tam teda nalil normální Fridex. Uvidíme po zimě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 My jsme koupili 405, v servisu nám tam dolili tu správnou kapalinu do Peugeotů a srazilo se to:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts