bigosak Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Mám dotázek na 307káře. Chtěl bych vyměnit hlavu řadící páky a kryt z kůže za jinou barvu. Na internetu je jich plno, ale nikde se nepíše pořádně jak uchytit. Máte někdo zkušenost se sundáním stávající????::myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 Tak nic, v sobotu vyřešeno. I když uchycení to stojí za to. Jednou dolů a konec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasenkoslav Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 n/a [upravil dne 21.10.13 09:45 od tomasenkoslav] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 Vědět sundat už vím taky, když jsem hodil dotaz tak nic žádná pomoc. Já to samozřejmě sundal taky, ale na páce zůstal umělohmotný nálisek, a s tím jak jsem hnul bylo po všem. Určitě je tam dávanej za tepla, a jak s ním jednou pohne je konec. Mému účelu to tedy nevadilo, koupil jsem novou hlavu řad. páky a kůži. Naštěstí nové hlavy jsou na třech místech přišroubovány a tak teď nemám strach že by se protáčela jako s tím plastem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 no a jak jsi to teda vlastně sundal ? Nebo to opatruješ jako své \"know how\"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Po vydolování kovové části pod plíškem s označením řazení jsem celou páku s kůží po větší námaze vytáhnul nahoru. Tím vznikl ten problém, že na kovové části páky zůstal ten plastový kryt:myslim dáli se to tak nazvat. Nová řadicí páka na toto nešla nasadit, jelikož to mělo větší průměr. Jakmile jsem pohnul kleštěma s tím plastem, tak to byl ten konec to vrátit zpět. Začal se točit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dry Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 to bigoš: mám podobný problém s 406kou, chvili sem soucasnou hlavici radici paky zkousel zdolat hrubou silou a sroubovakem bez uspechu. Mam kulatou hlavici z kuze s kovovou cepickou se schematem razeni. Pod kulatou hlavici je smerem dolu se zuzujici trubka navazujici na kozeny prevlek. Ma to 307 taky tak? Pokud ano, tak radis sroubovakem sundat cepicku hlavice a pak tahat zbytek nahoru? Diky za odpoved. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted January 1, 2007 Author Share Posted January 1, 2007 Původně zaslal: dry to bigoš: mám podobný problém s 406kou, chvili sem soucasnou hlavici radici paky zkousel zdolat hrubou silou a sroubovakem bez uspechu. Mam kulatou hlavici z kuze s kovovou cepickou se schematem razeni. Pod kulatou hlavici je smerem dolu se zuzujici trubka navazujici na kozeny prevlek. Ma to 307 taky tak? Pokud ano, tak radis sroubovakem sundat cepicku hlavice a pak tahat zbytek nahoru? Diky za odpoved. Dlouho jsem tu nebyl tak to napravuju. Zkusím ještě jednou popsat. Po odstranění čepičky se schematem řazení, je uvnitř kovová hlaice. Tu jsem šroubovákem po nějaké chvíli vydoloval. ta není nijak upevněna jen nasazena. Pak už jsem jen trochu silou zatáhnul smeem nahoru a zbytek páky i s kůží byl venku. Na kovové tyči zůstal umělohmotný převlek, který měl konus a drážky. po nasazení zpět nebyl problém, ale při otáčení a vysazování směrem nahoru, se tento umělohmotný převlek uvolní a páka se volně točí. to jsem vyřešil koupí nové hlavice s upevňovacími šroubky. Snad ti to pomůže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts